canlı yayın
malatya-buyuksehir-belediyesi--ukome-aralik-ayi-toplantisi-gerceklestirildi

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UKOME ARALIK AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)’nin 2020 yılı son toplantısı, 30 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirildi.

baskan-gurkan-ilce-ziyaretlerine-devam-ediyor-puturge-poskirana-40-km-asfalt-serimi-gerceklestirildi

BAŞKAN GÜRKAN İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR PÜTÜRGE/POSKIRAN’A 40 KM ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Pütürge İlçesini ziyaret ederek Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından ilçede yapılan çalışmaları inceledi. 7 mahallenin ortak kullandığı 40 Km’lik yolda asfalt serimi gerçekleştirdiklerini belirten Gürkan, “MASKİ ve Yol Asfalt ekiplerimiz ilçelerimize çok büyük yatırımlar gerçekleştiriyor.” Dedi.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

lce-milli-egitim-mudurleri-toplantisi-arapgirde-gerceklestirildi

lçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Arapgir’de Gerçekleştirildi.

İlçelerimizdeki eğitim faaliyetlerinin değerlendirildiği İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı Arapgir ilçesinde gerçekleştirild

kapsamli-covid-19-denetimi-gerceklestirildi

Kapsamlı Covid-19 Denetimi Gerçekleştirildi

İlimizde koronavirüs salgınının daha fazla yayılmasını engellemek, vatandaşlarımızı salgından korumak amacıyla alınan önlem ve tedbirlere riayet edilip edilmediğini kontrol etmek amacıyla Korona virüs (Covid-19) denetimlerine katılan Vali Aydın Baruş, esnaf ve vatandaşları maske, hijyen ve mesafe konularında uyardı.

malatya-il-merkezinde-korona-virus-denetimi-gerceklestirildi

Malatya İl Merkezinde Korona Virüs Denetimi Gerçekleştirildi

İçişleri Bakanlığının 81 ile korona virüs genelgesi göndermesinin ardından Vali Aydın Baruş, koordinesinde Malatya il merkezinde korona virüs denetimi gerçekleştirildi.

saadet-partisi-malatya-il-baskanliginin-temmuz-ayi-il-divan-toplantisi-il-baskani-osman-marasalinin-baskanliginda-teskilat-mensuplarinin-katilimi-ile-gerceklestirildi

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı’nın Temmuz ayı İl Divan Toplantısı İl Başkanı Osman Marasalı’nın Başkanlığında teşkilat mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi

. Parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantı öncesi İl Başkanı Osman Marasalı gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Marasalı açıklamasında: “Temmuz ayı içerisinde maalesef son 30, 35 yılda mutat hale gelmiş şehit haberlerinin bu ay içerisinde de devam ettiğine üzüntüyle şahit olduk. Şehit olan kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Terörün bir an önce bitirilmesi en büyük temennimiz.

battalgazi-belediyesi-temmuz-ayi-olagan-toplantisi-1-oturumu-gerceklestirildi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ TEMMUZ AYI OLAĞAN TOPLANTISI 1. OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında toplanan Meclis, İmar ağırlıklı konuları görüştü.

depremde-hasar-goren-binalarin-yikim-ihalesi-gerceklestirildi

Depremde Hasar Gören Binaların Yıkım İhalesi Gerçekleştirildi

Elazığ Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde depremde ağır hasar gören binalara ilişkin yıkım ihalesini gerçekleştirdi. 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından gerçekleştirilen hasar tespit çalışmaları sonrasında ağır hasar gören binaların yıkım çalışmaları devam ediyor. Elazığ Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda, şehrin muhtelif yerlerinde depremde ağır hasar gören 20 bin metrekare alana sahip üç ayrı yıkım ihalesi gerçekleştirildi.