canlı yayın
kadin-cinayetlerine-dikkat-ceken-iyi-partili-cesurdan-mecliste-sessiz-eylem

KADIN CİNAYETLERİNE DİKKAT ÇEKEN İYİ PARTİLİ CESUR’DAN MECLİS’TE SESSİZ EYLEM

ADIN CİNAYETLERİNE DİKKAT ÇEKEN İYİ PARTİLİ CESUR’DAN MECLİS’TE SESSİZ EYLEM İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Meclis Genel Kurulu’nda kürsüye çıkarak yaptığı sessiz eylem ile kadın cinayetlerine dikkat çekti. Cesur, yıllar itibariyle ölen kadınların sayılarının yer aldığı dövizleri kaldırdı ve “Ben bugün susmaya karar verdim. Ebedi suskunluğa mahkûm ettiğiniz, sararmış bedenleri ve morarmış dudaklarıyla artık konuşamayan kadınlarımızın sessizliği ile hitap edeceğim” dedi.

gorulmeyen-duyulmayan-engellilerin-sessiz-cigliklari

Görülmeyen, duyulmayan engellilerin sessiz çığlıkları

24 Ocak Cuma günü akşam saat 20.55’de Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen ve Malatya’nın Doğanyol ile Pütürge ilçeleriyle birlikte merkezinde de etkili olan 6.8 şiddetindeki deprem anında evde tv izliyordum. Sarsıntının başlamasıyla depremi hissettim ve tek yapabildiğim “Deprem oluyor.” diye seslenmek oldu. Bunun dışında yapabileceğim en ufak bir şey yoktu. O an evde bulunan kız kardeşim depremin olduğunu kavradığı an yanıma gelerek beni tutmaya çalıştı.

yerli-ve-milli-tohumdan-essiz-lezzetler-uretildi

“Yerli ve Milli Tohumdan Eşsiz Lezzetler Üretildi”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşil Gıda Seracılık alanımızda dört aylık titiz ve özenli çalışmaların ardından tamamı yerli ve milli tohumlardan ürettiğimiz patlıcan, domates ve biberlerden hazırlanan kurutmalıklar ve salçaların yanı sıra salatalık ve biber turşularımızı hemşerilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

sessiz-kalan-malatya-konusmali

SESSİZ KALAN MALATYA KONUŞMALI

Şehir ile ilgili konularda sivil ya da kamusal yapılan-maların sessiz kaldığını iddia ediyoruz. “Yani Şehir konuşmalı”. Şehir bir biri ile tartışmalı, tartışmayı öğrenmeli. çözüm üretmeli ”