canlı yayın
mtuden-ogretmenlere-vefa-etkinligi

MTÜ’den Öğretmenlere Vefa Etkinliği

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde Öğretmenler Günü nedeniyle 24 Kasım Öğretmelere Vefa Günü Etkinliği Düzenlendi. Etkinlik Malatya Turgut Özal Üniversitesince yerli ve milli olarak hazırlanan uzaktan eğitim sistemi ile online olarak, Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un ilkokul öğretmeni emekli öğretmen Özgül Durak ve emekli duayen öğretmen Meral Pepele’nin katılımları ile gerçekleşti. Program Malatya Turgut Özal Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesince hazırlanan Mini Konser ile sonlandı.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

battalgazi-belediyesinden-babalar-gunu-etkinligi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN BABALAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

ANNELERİN YÖNETTİĞİ FİLMDE BABALAR VE ÇOCUKLAR BAŞROLDE Battalgazi Belediyesi tarafından Babalar günü dolayısıyla “Karantina Günlerinde Babam ve Ben” adlı video yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren ailelere hediyelerini takdim eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Babalar ulu çınardır. Allah Babalarında annelerinde eksikliğini vermesin” dedi.

mtsodan-kan-bagisi-etkinligi

MTSO’dan Kan Bağışı Etkinliği

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) azalan kan stoklarına destek amacıyla Kızılay Malatya Şubesi ile kan bağışı etkinliği düzenleyecek.

mtuden--online-19-mayis-etkinligi-ve-konseri

MTÜ’den online 19 Mayıs etkinliği ve konseri

Malatya Turgut Özal Üniversite (MTÜ) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü klarnet sanatçısı Serkan Çağrı, uzaktan eğitim sistemi üzerinden sohbet ve mini konser etkinliğine katıldı.

battalgazi-belediyesinden-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-etkinligi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

BAŞKAN GÜDER: “HAYATI DEĞİŞTİREN KADINLARDIR” Battalgazi Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “HAYATA DOKUNAN KADINLAR” programı düzenlendi. Mövenpick otelde yapılan programa çok sayıda davetli katıldı. Özellikle depremde olağanüstü bir gayretle çalışan bayanların davet edildiği programa katılım üst düzeyde gerçekleşti.

cocuklarimizi-pazar-gunku-etkinligimize-bekliyoruz

Çocuklarımızı Pazar Günkü Etkinliğimize Bekliyoruz”

BAŞKAN ÇINAR’DAN ÖĞRENCİLERE BİR KARNE HEDİYESİ DAHA: ŞİRİNLER TİYATROSU Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, öğrencilere hem karne hediyesi vermek hem de deprem nedeniyle moral ve motivasyon desteği sağlamak amacıyla, ‘Rafadan Tayfa: Göbeklitepe’ sinema etkinliğinden sonra ‘Şirinler Tiyatrosu’ etkinliğiyle karne hediyesini ikiye çıkardı.

tiyatro-etkinligiyle-cocuklar-keyifli-zaman-gecirdi

TİYATRO ETKİNLİĞİYLE ÇOCUKLAR KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRDİ

Battalgazi Belediyesi sosyal faaliyetleri kapsamında Anadolu Sanat Tiyatro ekibi tarafından Tiyatro gösterisi sundu. ‘Bremen Mızıkacıları’ isimli tiyatro gösterisi çocuklardan yoğun ilgi gördü. Battalgazi Belediyesi sosyal faaliyetleri kapsamında çocuklar için özel bir tiyatro gösterisi düzenledi. Battalgazi Belediyesi konferans salonunda Anadolu Sanat Tiyatro ekibi tarafından ‘Bremen Mızıkacıları’ isimli tiyatro gösterisi sunuldu. Sergilenen tiyatro gösterisine Karababa, Fırıncı, Ali Fevzi Ağan ve Orduzu Elmasuyu İlkokulu öğrencileri katıldı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de çocukların keyifli anlarına eşlik etti.

kuru-fasulye-etkinligi-dogansehirde-gerceklesti

Kuru Fasulye Etkinliği Doğanşehir'de Gerçekleşti

Dilaver Gür Malatya Doğanşehirliler Derneği Başkanı

battalgazi-belediyesinden-elimi-tutsan-engelimi-unutsam-etkinligi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN “ELİMİ TUTSAN ENGELİMİ UNUTSAM” ETKİNLİĞİ

Elimi Tutsan Engelimi Unutsam” Etkinliği Çocukların Yüzünü Güldürdü Battalgazi Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla “Elimi Tutsan Engelimi Unutsam” adlı farkındalık programı yaptı. Oldukça renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinlikte Engelli Birey ve aileleri için hazırlanan etkinlikte büyük beğeni topladı.

mtude-24-kasim-ve-vefa-gunu-etkinligi

MTÜ’de 24 Kasım ve Vefa Günü Etkinliği

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü ile birlikte Malatya’yı 4 dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil eden, 45. Hükümette Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı olarak, 48. Hükümette ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yapan Metin Emiroğlu için ise Vefa Günü düzenlend

mhp-il-baskani-avsar-arguvan-belediyesinin-etkinligi-boluculuge-mi-hizmettir

MHP İl Başkanı Avşar: Arguvan Belediyesi'nin Etkinliği Bölücülüğe mi Hizmettir?

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar Ahmet Kaya ile ilgili Malatya’da gelişen olaylara ve etkinliklere sert tepki göstererek, Şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve ülke sevdalısı vatandaşlarımızı derinden üzmüştür dedi.

battalgazi-belediyesinden-ogrencilere-sinema-etkinligi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE SİNEMA ETKİNLİĞİ

Battalgazi Belediyesince çocuklara sinemayı sevdirmek amacıyla Göller ve Karaköy Mahallesinde ikamet eden ve hayatlarında hiç sinemaya gitmemiş çocuklar için sinema etkinliği düzenlendi. Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kültür sanat etkinlikleri kapsamında önemli bir projeye imza attı. Göller ve Karaköy Mahallesinde ikamet eden ve hayatlarında hiç sinemaya gitmemiş çocuklar için sinema etkinliği düzenlendi. ‘Aslan Kral’ isimli çizgi filmi izleyen çocukların mutlulukları gözlerinden okundu. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’de düzenlenen sinema etkinliğinde çocuklarla birlikte çizgi film izledi. Belediye binasında bulunan konferans salonunda izletilen çizgi filmin sonunda çok eğlendiklerini belirten çocuklar, Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini ilettiler.