canlı yayın
sizler-evlerinizdeyken-onlar-bize-emanet

“SİZLER EVLERİNİZDEYKEN ONLAR BİZE EMANET”

Sokağa çıkma kısıtlamalarında Yeşilyurt’ta ki sokak hayvanları unutulmadı. Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü personelleri tarafından sokak hayvanları için yemleme çalışmaları yapıldı.

yesilyurt-belediyesi-emanet-carsida-236-bin-adet-temel-ihtiyac-malzemesinin-dagitimi-yapildi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ EMANET ÇARŞIDA, 236 BİN ADET TEMEL İHTİYAÇ MALZEMESİNİN DAĞITIMI YAPILDI

“Emanet Çarşımız, Gönül Belediyeciliği Yatırımlarına Örnek Gösteriliyor” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Nezih ve kaliteli alanlarının yanı sıra doğru planlama ve düzenli organizasyonuyla ‘Gönül Belediyeciliği’ yatırımlarına örnek gösterilen Emanet Çarşımızdaki sosyal yardımlardan yararlanan ihtiyaç sahibi hemşerilerimize bugüne kadar toplamda 236 bin adet temel ihtiyaç malzemesinin dağıtımında bulunduk.” diye konuştu.

yesilyurt-belediyesinden-emanet-ekmek-projesine-destek-veren-93-firina-tesekkur-belgesi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ‘EMANET EKMEK’ PROJESİNE DESTEK VEREN 93 FIRINA TEŞEKKÜR BELGESİ

“Emanet Ekmek Projemizi Hep Birlikte Büyütüyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük önem verdiği ‘Gönül Belediyeciliği’ hizmetlerine farklı bir güzellik ve zenginlik kazandıran ‘Emanet Ekmek’ projesine destek veren Yeşilyurt’ta ki 93 fırın sahibine toplumdaki paylaşma kültürüne verdikleri desteklerden dolayı teşekkür belgesi veriyor.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

cumhurbaskani-erdoganin-emanetini-baskan-guder-teslim-etti

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN EMANETİNİ BAŞKAN GÜDER TESLİM ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs salgını tedbirleri doğrultusunda 65 ve üzeri yaştaki vatandaşlar için hazırlattığı ‘Cumhurbaşkanlığı Paketini’ Çöşnük Mahallesi’ndeki Tahir ve Kezban Ekici (75) çiftine ulaştıran Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Sizler başımızın tacısınız. Sizlerin duaları bizler için çok önemli” dedi.

19-mayis-genclige-emanet-edilen-milli-ruhun-adidir

“19 MAYIS GENÇLİĞE EMANET EDİLEN MİLLİ RUHUN ADIDIR”

BAŞKAN GÜDER, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

ataturk-beni-turk-hekimlerine-emanet-ediniz

Atatürk, Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 14 Mart Tıp Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı. Başkan Dağ’ın Mesajı Şöyle.

malatya-buyuksehir-belediyesi-ekipleri-emanet-carsisi-dogal-urunler-pazarini-inceledi

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, EMANET ÇARŞISI-DOĞAL ÜRÜNLER PAZARINI İNCELEDİ

“Kentimize Değer Yatırımların Artması İçin Her Türlü Desteğe Hazırız”

ak-parti-milletvekili-ahmet-cakir-dogal-urunler-pazari-emanet-carsisini-gezdi

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AHMET ÇAKIR, DOĞAL ÜRÜNLER PAZARI-EMANET ÇARŞISINI GEZDİ

“Yeşilyurt Belediyemiz Takdir Ettiğimiz Hizmetler Sunuyor” Yeşilyurt Belediyesi Doğal Ürünler Pazarı ve Emanet Çarşısında incelemelerde bulunan AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır, “ Malatya ve bölgemize yakışan, her yönüyle nezih ve modern alanlara sahip, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu değerli bir eseri Malatya’ya kazandıran Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ederim.” diye konuştu.

ak-parti-milletvekili-hakan-kahtli-dogal-urunler-pazari-emanet-carsiyi-inceledi

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ HAKAN KAHTÂLI, DOĞAL ÜRÜNLER PAZARI-EMANET ÇARŞIYI İNCELEDİ

“Gönül Belediyeciliği Hizmetleriniz Takdire Şayan” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Doğal Ürünler Pazarı-Emanet Çarşı Hizmet Binasında misafir ettiği AK Parti Milletvekili Hakan Kahtâlı ile AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı Üyelerine, sosyal belediyecilik alanında yaptıkları hizmetler ile yeni dönem yatırımları hakkında bilgilendirmede bulund

sehitlerimizin-emanetleri-basimizin-tcidir

“Şehitlerimizin Emanetleri, Başımızın Tâcıdır”

‘Şühedâ’nın Sesi’ programına katılmak üzere Malatya’ya gelen Şehit Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Şehit Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, Şehit Eren Bülbül’ün kardeşi Çağlar Bülbül ve Şehit Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı makamında ziyaret ettiler. Şehit aileleri, Yeşilyurt Belediyesinde Türk Bayrakları ve güllerle karşılandı.

vatan-size-emanet-

VATAN SİZE EMANET

Futbol müsabakasında tribünde maç izleyen seyircilerin çoğu, hakem, sporcu, teknik heyet olurlar. Verilen karara itiraz eder, futbolcu gol kaçırınca şöyle vuracaktı der, kimi takımın oyununu beğenmez tribünden taktik verir.