canlı yayın
bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

rektor-karabulut-23-nisan-1920-anadoluda-yeniden-var-olmanin-tarihe-kaydedildigi-gundur

Rektör Karabulut; '23 Nisan 1920; Anadolu’da yeniden var olmanın tarihe kaydedildiği gündür'

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “23 Nisan 1920 tarihi; milletin egemenliğinin bütün saldırı ve zorluklara göğüs gerilerek ilan edildiği destansı bir gün, bir dönüm noktası, Anadolu’da yeniden var olmanın tarihe kaydedildiği gündür.” Dedi.

sayin-valimizin-12-mart-istiklal-marsinin-kabul-edildigi-gunu-ve-mehmet-akif-ersoyu-anma-gunu-mesajlari

Sayın Valimizin 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabul Edildiği Günü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Mesajları

İstiklal Marşı Türk Milletinin bağımsızlık aşkının, imkânsızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın, azim ve bin bir fedakârlıkla verilen kurtuluş mücadelesinin mısralara dökülmüş en müstesna örneğidir.

baskan-cinar-mevsimlik-ciceklerin-yetistirildigi-ve-muhafaza-edildigi-fidanlik-alanini-inceledi

BAŞKAN ÇINAR, MEVSİMLİK ÇİÇEKLERİN YETİŞTİRİLDİĞİ VE MUHAFAZA EDİLDİĞİ FİDANLIK ALANINI İNCELEDİ

“İlçemiz, Mevsimlik Çiçeklerle Daha Güzel, Daha Renkli” Tepeköy’de ki Fidanlık Alanında incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İsmiyle müsemma Yeşilyurt’umuz’da kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak ve yeşil alanları çoğaltmak adına önemli yatırımlarda bulunuyoruz. Ağaçlandırma ve yeşillendirmede örnek hizmetlerimizin sayısını artırıp ilçemizdeki mutlu, huzurlu ve güzel yaşam kalitesini artırıyoruz.” dedi.