canlı yayın
baskan-dagdan-3-aralik-dunya-engelliler-gunu-mesaji

Başkan Dağ’dan “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ “3 Aralık Dünya Engelliler Günü ”nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Dağ’ın Mesajı Şöyle: Engelli kardeşlerimizin duygu, düşünce ve dilekleri üzerinde daha fazla düşünmemizin icap ettiği bir zaman dilimi içindeyiz. Bizler basın olarak her zaman engeli kardeşlerimizin yanında olduk ve bundan sonrada her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek isterim dedi.

il-baskani-samanlidan-engelliler-gunu-mesaji

İl Başkanı Samanlı'dan Engelliler Günü Mesajı

Engelli kardeşlerimizin duygu, düşünce ve dilekleri üzerinde daha fazla düşünmemizin icap ettiği bir zaman dilimi içindeyiz.

engelliler-istedi-baskan-gurkan-down-cafe-icin-talimat-verdi

ENGELLİLER İSTEDİ, BAŞKAN GÜRKAN DOWN CAFE İÇİN TALİMAT VERDİ

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu, Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Kültür Dairesi Başkanlığı işbirliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın katıldığı bir söyleşi programı düzenledi.

emniyet-mudurunden-engelliler-yararina-ornek-davranis

EMNİYET MÜDÜRÜ’NDEN ENGELLİLER YARARINA ÖRNEK DAVRANIŞ

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren tarafından kaleme alınan iki adet şiir kitabı, geliri engellilere harcanmak üzere Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubuna teslim edildi.

aylin-cesur-engelli-haftasinda-engellilerin-elini-tuttu

AYLİN CESUR ENGELLİ HAFTASINDA ENGELLİLERİN ELİNİ TUTTU

Yİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, her kesimden insanın sorunlarını dile getirmesiyle dikkat çekiyor. Son dönemde damgasını vurduğu önergeleri ile sadece Isparta’nın değil, tüm Türkiye yerel basınında ismi geçen Dr. Aylin Cesur; bu defa da Engelliler Haftası’nda engelli bireylere sahip çıktı ve sorunlarını Meclise taşıdı.

baskan-ilhanin-engelliler-haftasi-mesaji

BAŞKAN İLHAN'IN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

Engellilik insani bir halin özeti olup herkesin, her an başına gelebilecek bir durumdur.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinardan-engelliler-haftasi-mesaji

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’DAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI;

“Hayatı Paylaşınca Aramızda Hiçbir Engel Yok” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘Engelliler Haftası’ nedeniyle yayımladığı mesajında; “Engellilere sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve hayatlarını kolaylaştırıcı önlemler almak, insanlık görevi olduğu gibi vazgeçilmez toplumsal sorumluluğumuzdur.” dedi.

avsardan-engelliler-haftasi-mesaji

AVŞAR'DAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

AVŞAR: GÖNÜLLERDEKİ ENGELLERİ KALDIRIP DERTLERİNE DEVAM OLALIM MHP Malatya Önceki dönem İl Başkanı ve İş İnsanı R.Bülent Avşar 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler haftası dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Avşar mesajında; Engellileri Koruma Millî Koordinasyonu Kurulu, haftanın değerlendirilmesi için program hazırlamıştır.Bu proğram kapsamında,

bizim-2-ay-dayanamadigimizi-engelliler-bir-omur-yasamaya-mecbur-kiliniyor

Bizim 2 Ay Dayanamadığımızı Engelliler Bir Ömür Yaşamaya Mecbur Kılınıyor.

Eğitimden iş hayatına, ulaşımdan sağlığa, ekonomik ve sosyal yaşama her alanda birçok engelle karşılaşan, bu sebeple adeta evlerine hapsedilen engellilerin yaşamları, Korona salgını nedeniyle daha da ağırlaşmıştır.

gorulmeyen-duyulmayan-engellilerin-sessiz-cigliklari

Görülmeyen, duyulmayan engellilerin sessiz çığlıkları

24 Ocak Cuma günü akşam saat 20.55’de Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen ve Malatya’nın Doğanyol ile Pütürge ilçeleriyle birlikte merkezinde de etkili olan 6.8 şiddetindeki deprem anında evde tv izliyordum. Sarsıntının başlamasıyla depremi hissettim ve tek yapabildiğim “Deprem oluyor.” diye seslenmek oldu. Bunun dışında yapabileceğim en ufak bir şey yoktu. O an evde bulunan kız kardeşim depremin olduğunu kavradığı an yanıma gelerek beni tutmaya çalıştı.

baskan-avsarin-3-aralik-dunya-engelliler-gunu-mesaji

Başkan Avşar'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar'ın, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinardan--3-aralik-dunya-engelliler-gunu-mesaji

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’DAN ‘ 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ’ MESAJI;

“Engelli İnsanlara Saygı, İnsanlığa Saygıdır” ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ nedeniyle bir mesaj yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Toplumsal bilinç ve bilgi düzeyinin artırılması, yardımlaşma ve empati düzeyinin yükselmesiyle engelli kardeşlerimizin yaşam standartlarının yükseleceğine inanıyorum.” dedi.

3-aralik-dunya-engelliler-gunu-mesaji

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü engellilerin ihtiyaç ve sorunlarına dikkat çekilmesi, bu konuda toplumsal farkındalığın artırılması bakımından önemli bir gündür.

engelliler-meclisi-zafer-ruhunu-afyonda-yasadi

Engelliler Meclisi Zafer Ruhunu Afyon’da yaşadı

BURSA – Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında büyük taarruzun 97’inci yılında Afyonkarahisar’a gezi düzenledi.

yesilyurt-gorme-engelliler-spor-kulubu-atletizm-takimi-madalyalari-topladi

YEŞİLYURT GÖRME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ ATLETİZM TAKIMI, MADALYALARI TOPLADI

“Türkiye Şampiyonasında Kentimizi Başarıyla Temsil Ettik” Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulüp Başkanı Şerif Büyükdaş, “ Türkiye Atletizm Şampiyonasına katılan sporcularımızın elde ettikleri başarılar göğsümüzün kabarmasına neden oldu. Malatya’yı Türkiye Şampiyonasında en güzel şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

yesilyurt-gorme-engelliler-spor-kulubu-satranc-takimi-antalyada-besinci-oldu

YEŞİLYURT GÖRME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ SATRANÇ TAKIMI, ANTALYA’DA BEŞİNCİ OLDU

“Malatya’ya Güzel Sonuçlarla Dönmenin Gururunu Yaşıyoruz” Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulübü Satranç Takımı, Antalya’da 12 takımın katılımıyla düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonasında 31 puan toplayarak takım halinde beşinciliği elde