canlı yayın
-aylin-cesur-bu-elektrik-duzenlemesi-ahbap-cavuslar-icin-icinde-vatandas-yok

AYLİN CESUR: BU ELEKTRİK DÜZENLEMESİ AHBAP ÇAVUŞLAR İÇİN, İÇİNDE VATANDAŞ YOK

SNAFIN, ÇİFTÇİNİN, İŞLETMECİNİN, EMEKLİNİN CEBİNDEKİ DELİK BÜYÜYOR BUNLARI DÜZELTMEK İÇİN NİYET, BİR DE NİYET EDECEK GAYRET VE VİZYON GEREK, O DA SİZDE YOK Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Elektrik Piyasası Kanunu’nda değişiklik yapılması teklifi görüşülürken, İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, iktidar tarafından getirilen düzenlemeleri eleştirdi ve elektrik fiyatlarının geldiği son durum konusunda hükümete yüklendi.

chpli-durmaz-elektrik-kayip-kacaklari-halktan-kesilmeye-devam-edecek

CHP’Lİ Durmaz; Elektrik Kayıp Kaçakları Halktan Kesilmeye Devam Edecek!

CHP Tokat Milletvekili SANAYİ, TİCARET, ENERJİ, TABİİ KAYNAKLAR, BİLGİ VE TEKNOLOJİ KOMİSYONU Üyesi Kadim Durmaz, Sanayi Komisyonunda görüşmeleri tamamlanan Elektrik Piyasası Kanunu hakkında konuştu. Elektrik şirketlerine ve maden şirketlerine büyük kolaylıklar tanıyan teklif önümüzdeki günlerde TBMM Genel Kurulunda görüşülecek.

esenlikte-yillik-1-milyon-tllik-elektrik-tasarrufu-saglandi

ESENLİK'TE YILLIK 1 MİLYON TL'LİK ELEKTRİK TASARRUFU SAĞLANDI

Şirket olarak en zorunlu giderlerinin başında elektriğin geldiğini belirten Genel Müdürü Ünlü, “Kamu kaynaklarının sorumlu ve bilinçli kullanımına had safhada özen gösteren kuruluşumuz, 2020 döneminde de önceden olduğu gibi bu gider kalemini olabildiğince azaltmak ve kamu kaynaklarını verimli kullanmak adına çalışmalarda bulunmuştur” dedi.

elektrik-yuzde-323-dogalgaz-yuzde-347-zamlandi

Elektrik yüzde 32.3, doğalgaz yüzde 34.7 zamlandı.

Türkiye İstatistik Kurumu elektrik ve doğal gazdaki fiyat değişim oranlarını açıkladı. Sanayide 2020 yılı birinci dönem elektrik fiyatlarına bakıldığında, tüketicilerin 1 kilovat elektrik için ödediği tutar bir önceki döneme göre yüzde 7,1, bir önceki yılın aynı dönemine göre ise yüzde 21,8 artarak ortalama 58,6 kuruş oldu.

elektrik-arizasini-tespitte-artik-kopekler-devrede

Elektrik arızasını tespitte artık köpekler devrede

Özel eğitimli dedektör köpekler Lady ve Carlos, koklayarak 2 dakika gibi kısa bir sürede yer altında meydana gelen elektrik arızasını buluyor. Hassas burunlarıyla, elektrik arızalarını yüzde 90 oranında doğru tespit eden yetenekli köpekler, yanık kablo koklatılarak 6 ayda eğitildi.