canlı yayın
dilek-kavsagina-yeni-duzenleme

DİLEK KAVŞAĞI’NA YENİ DÜZENLEME

Malatya Büyükşehir Belediyesi, uzun yıllardan bu yana sıkıntılı olan ulaşım ve trafik sorununu çözüme kavuşturma noktasındaki çalışmalarına devam ediyor. Yeşiltepe’de yer alan Dilek Kavşağı’nı modern bir şekilde akıllı kavşağa dönüştürmeye başlayan Büyükşehir ekiplerini ziyaret eden Başkan Gürkan, “Yoğun çalışmalarla birlikte hem ulaşım noktasında hem de trafik noktasında yapılan kavşaklarımız Malatya’nın kanayan sorununa çare bulacaktır’’ dedi.

erhan-cengiz-kiymetli-babasi-musa-cengiz-in-vefati-vesilesiyle-taziye-dileklerinde-bulunanlara-tesekkur-etti

Erhan CENGİZ Kıymetli Babası Musa CENGİZ 'in Vefatı Vesilesiyle Taziye Dileklerinde Bulunanlara Teşekkür Etti.

Kıymetli Babamın vefatı vesilesiyle; Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan dualarını esirgemeyen;

baskan-cinar-dilek-mahallesindeki-yatirimlari-inceledi-vatandaslarin-taleplerini-dinledi

BAŞKAN ÇINAR, DİLEK MAHALLESİNDEKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ, VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

“Dilek Mahallemizin Doğal ve Tarihi Kimliğine Yeni Güzellikler Kazandırıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Doğal ve tarihi zenginliklere sahip Dilek Mahallemizde yaşayan hemşerilerimizin huzur ve refah seviyesini artıracak, bölgemize yeni güzellikler kazandıracak yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.”diye konuştu.

hali-saha-ve-spor-tesisleri-yeniden-acildi

HALI SAHA VE SPOR TESİSLERİ YENİDEN AÇILDI

Kaymakam Gülenç ile Belediye Başkanı Çınar, Açılış Maçında Forma Giydiler Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İçişleri Bakanlığının Halı Saha ve Spor Tesislerinin koronavirüs tedbirleri altında yeniden açılmasına izin vermesinden sonra Dilek Mesut Özil Halı Saha ve Spor Kompleksinde düzenlenen açılış maçında forma giyip, gençlerle maç oynadılar.

dilek-mahallesinin-sorunlari-bir-bir-cozuluyor

DİLEK MAHALLESİNİN SORUNLARI BİR BİR ÇÖZÜLÜYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Dilek Mahallesinin ulaşımını sağlayan, Kuzey Kuşak yolunun da en önemli bağlantı yollarından biri olan Dilek Caddesinde genişletme ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. 2.5 kilometrelik bölümü standartlara uygun hale getirilen cadde de 3.5 kilometrelik asfalt serim çalışmaları ise devam ediyor.

mahalle-meclisleri-projesi-sahnahandan-sonra-dilek-mahallesinde-de-basladi

‘MAHALLE MECLİSLERİ’ PROJESİ ŞAHNAHAN’DAN SONRA DİLEK MAHALLESİNDE DE BAŞLADI

“Sizlerden Aldığımız Güç Ve Destekle Yeşilyurt’u Geliştiriyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerindeki vaatlerinden olup, vatandaşların talep ve istekleri ile belediyeden beklentileri öğrenmek adına ilk olarak Şahnahan Mahallesinde başlayan ‘Mahalle Meclisleri’ Dilek Mahallesinde de hayata geçti.

dilek-mahalle-toplantisina-vatandaslar-yogun-ilgi-gosterdi--baskan-gurkan-bu-sevgi-teveccuh-olarak-sandiklara-yansiyacak

DİLEK MAHALLE TOPLANTISINA VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ BAŞKAN GÜRKAN, “BU SEVGİ, TEVECCÜH OLARAK SANDIKLARA YANSIYACAK”

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ile Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, Dilek Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile biraraya geldi. Başkan Gürkan, toplumun Malatya paydasında birleştiğini belirterek, “Ben inanıyorum ki 31 Mart’ta bu sevgi, teveccüh olarak sandıklara yansıyacak” dedi.