canlı yayın
battalgazi-belediyesinde-kamerali-denetim-donemi

BATTALGAZİ, BELEDİYESİ’NDE ,KAMERALI ,DENETİM ,DÖNEMİ

Zabıta ile vatandaş arasındaki iletişimi daha güçlü tutmak adına yeni bir uygulamayı hayata geçiren Battalgazi Belediyesi, Zabıta personellerinin şeffaf denetim yapabilmesi ve hizmet kalitesini yükseltmek için kameralı denetim sistemini başlattı.

baskan-cinarin-yeni-donem-vaatlerinden-spor-tesisleri-projesi-gercege-donusuyor

BAŞKAN ÇINAR’IN YENİ DÖNEM VAATLERİNDEN ‘SPOR TESİSLERİ’ PROJESİ GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

“Spor Aktivitelerini Modern Sahalara Taşıyacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olup, Yeşilyurt’un 19 mahallesine hitap edecek şekilde 11 farklı noktaya inşa edilecek olan 15 milyon TL. maliyetindeki 18 adet ‘Spor Tesisi’ projesi gerçeğe dönüşüyor.

saglik-calisanlarina-vefa-konulu-mektup-resim-ve-kisa-film-yarismalari

"Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları"

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğinde "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları" düzenleniyor.

yesilyurt-belediyesi-cocuk-trafik-egitim-parki-yeni-donem-faaliyetlerine-basladi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PARKI, YENİ DÖNEM FAALİYETLERİNE BAŞLADI

“Dört Yılda 24 Bin Öğrencimize Trafik Eğitimi Verdik” Hizmete girdiği 2016 yılından bugüne kadar 24 bin öğrenciye teorik ve pratik trafik eğitimlerinin verilmesini sağlayan Yeşilyurt Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Merkezi, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemindeki faaliyetlerine yeniden başlarken, eğitim çalışmalarında pandemi kuralları üst seviyede uygulanıyor.

yesil-gida-seracilik-alaninda-kis-donemi-icin-urun-cesitliligi-artirildi

YEŞİL GIDA SERACILIK ALANINDA KIŞ DÖNEMİ İÇİN ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ ARTIRILDI

“Sofralarımızdaki Doğal Lezzetlerin Sayısını Artırdık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olup, ‘ Tarım Belediyeciliğinde Marka Olma’ hedefiyle hizmete sunulan Yeşil Gıda Seracılık alanında ürün çeşitliliğini artırmak adına başlatılan çalışmalar kapsamında, malçlı üretim yöntemiyle domates, kıvırcık ve marul üretimine hız verildi.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

buyuksehirden-salgin-donemi-aile-ici-iletisime-dikkat-uyarisi

BÜYÜKŞEHİR’DEN “SALGIN DÖNEMİ AİLE İÇİ İLETİŞİME DİKKAT” UYARISI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından koronavirüs salgını dolayısıyla aile içi iletişimin olumsuz etkilendiğine dikkat çekilerek ailelere uyarıda bulunuldu.

baskan-cinar-karantina-doneminde-ilce-genelindeki-calismalari-surekli-takip-ediyor

BAŞKAN ÇINAR, KARANTİNA DÖNEMİNDE İLÇE GENELİNDEKİ ÇALIŞMALARI SÜREKLİ TAKİP EDİYOR

“COVİD-19, Hizmet Aşkımızı Engelleyemez” Koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra karantina sürecini evinde sürdüren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde gerçekleşen hizmetleri yakından takip ederken, “Tedavi sürecimiz çok iyi ilerliyor, moralimiz yüksek. COVİD-19, hemşerilerimize hizmet aşkımızı engelleyemez.” diye konuştu.

ikinci-el-tasit-satisinda-yeni-donem-basladi

İkinci El Taşıt Satışında Yeni Dönem Başladı

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, bugün Resmi Gazetede yayımlanan 'ikinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişik Yapılmasına Dair Yönetmelik' hakkında değerlendirmelerde bulundu.

-akp-doneminde--35-milyon-hektar-alan-tarim-disi-kaldi-

AKP döneminde 3.5 milyon hektar alan tarım dışı kaldı “

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in soru önergesini yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “1984 yılında başlayan “Arazi Dağıtım Projesi” kapsamında bugüne kadar 15 ilde 16 bin 151 çiftçiye 1 milyon 43 bin 620 dekar hazine arazisi dağıtıldığını açıkladı.

ciraklik-donemi-bitti-vali-bey-

Çıraklık Dönemi Bitti Vali Bey !

Ustalık döneminde umarım Devlet gücünü, yatırımları siyasilerin oyununa rağmen bulunduğun şehre getirmeye yardımcı olursunuz

mtu-beseri-tibbi-urun-tanitim-temsilcilerine-yeterlilik-belgesi-5-donem-egitimi-basliyor

MTÜ Beşeri Tıbbi Ürün Tanıtım Temsilcilerine Yeterlilik Belgesi 5. Dönem Eğitimi başlıyor

MTÜ Beşeri Tıbbi Ürün Tanıtım Temsilcilerine Yeterlilik Belgesi 5. Dönem Eğitimi başlıyor Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin (MTÜ) uzaktan eğitim sistemi üzerinden gerçekleştirilecek olan Beşeri Tıbbi Ürün Tanıtım Temsilcilerine Yeterlilik Belgesi Eğitimi (ÜTT) için 5. dönem kayıtları başladı. Eğitimlere en az ön lisans düzeyinde eğiteme sahip kişiler katılabiliyor. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu ile Malatya Turgut Özel Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğü arasında işbirliği kapsamında yürütülen Beşeri Tıbbi Ürün Tanıtım Temsilcilerine Yeterlilik Belgesi Eğitiminin ikinci dönem kayıt süreci başlatıldı.

baskan-cinarin-yeni-donem-vaatlerinden-gunduzbey-sosyal-tesis-projesinin-yapim-isi-basladi

BAŞKAN ÇINAR’IN YENİ DÖNEM VAATLERİNDEN ‘GÜNDÜZBEY SOSYAL TESİS’ PROJESİNİN YAPIM İŞİ BAŞLADI

“Gündüzbey Sosyal Tesis Projemiz ile Turizm Potansiyelini Hareketlendireceğiz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın kadim bir medeniyet kültürü üzerine inşa edilen Gündüzbey’in doğal lezzetleri, tarihi ve turistik mekânlarını daha geniş kesimlere tanıtmak amacıyla yeni dönem vaatleri arasında yer verdiği ‘Gündüzbey Sosyal Tesis’ projesinin yapım işleri başladı.

vatandaslar-koronavirus-doneminde-en-cok-spor-etkinliklerini-ozledi

Vatandaşlar koronavirüs döneminde en çok spor etkinliklerini özledi

2014 yılının Nisan ayından bu yana Süper Lig ve TFF 1. Lig'deki 36 futbol kulübünün maç bileti ve kombine satışlarının tek yasal platformu olan, 2019'dan itibaren de eğlence ve etkinlik dünyasında da hizmet vermeye başlayan Passo, kullanıcılarına web sitesi ve Passo Mobil Uygulaması üzerinden geniş katılımlı bir anket yaptı.

chp-kadin-kollarinda-yeni-donem-basladi

CHP Kadın Kollarında Yeni Dönem Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya il kadın kolları’nda yeni yönetim oluşturuldu. Yaklaşık on senedir CHP kadın kolları Başkanlığı görevini yürüten Güllü Tuncer bayrağı Nezahat Aydın’a devretti.

rizesporda-karaman-donemi

Rizespor'da Karaman dönemi

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal Ünal Karaman ile prensipte anlaştıklarını ifade etti, detayların ardından bir aksilik çıkmaması halinde deneyimli teknik adamla Rize'de sözleşme imzalayacaklarını kaydetti.