canlı yayın
dogansehir-fasulyesi-esenlik-supermarketlerde

Doğanşehir fasulyesi Esenlik Süpermarketler'de

arladan alınan ürün Esenlik Süper Marketlerde tüketici ile buluşacak Malatya’nın Doğanşehir ilçesinin bereketli topraklarında yetiştirilen fasulye de hasat başladı. Bu yıl Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Esenlik Süper Marketlerinde satılacak olan fasulye üreticisi umutlu.

deva-partisi-dogansehir-ilce-kongresi

DEVA PARTİSİ DOĞANŞEHİR İLÇE KONGRESİ

DEVA Partisi Malatya Kongreleri devam ediyor. Deva Partisi Doğanşehir Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Ahmet Bahri YILMAZ tarafından kuruluşu gerçekleştirilen Deva Partisi Doğanşehir İlçe Başkanlığı ilgili mevzuatlar gereği ilk kongresini gerçekleştirdi.

deva-partisi-dogansehir-ilce-kongresi--

DEVA Partisi Doğanşehir İlçe Kongresi

DEVA Partisi Malatya Kongreleri devam ediyor. Deva Partisi Doğanşehir Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Ahmet Bahri YILMAZ tarafından kuruluşu gerçekleştirilen Deva Partisi Doğanşehir İlçe Başkanlığı ilgili mevzuatlar gereği ilk kongresini gerçekleştirdi.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

buyuksehir-yapiyor--dogansehir-meydanina-kavusuyor

BÜYÜKŞEHİR YAPIYOR DOĞANŞEHİR MEYDANINA KAVUŞUYOR

- Doğanşehirliler, “İlçemizin daha önceden bir meydanı yoktu. Doğanşehir tarihinde bu çalışma bir ilk. İlçe halkı olarak yapılan hizmetlerle gurur duyuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyoruz.”

dogansehir-darende-arapgir-akcadag-kaymakamlari-asaleten-atandi

Doğanşehir Darende Arapgir-Akçadağ kaymakamları asaleten atandı

Kaymakamların asaleten atandığına dair kararname Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandı

kuru-fasulye-etkinligi-dogansehirde-gerceklesti

Kuru Fasulye Etkinliği Doğanşehir'de Gerçekleşti

Dilaver Gür Malatya Doğanşehirliler Derneği Başkanı

vali-barus-dogansehirde-kurum-yetkilileri-ve-muhtarlari-bir-araya-getirdi

Vali Baruş, Doğanşehir’de Kurum Yetkilileri ve Muhtarları Bir Araya Getirdi

Vali Aydın Baruş, Doğanşehir ilçesinde başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu, tarımsal sulumu ve kanalizasyon, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili ilçenin yaşam kalitesini arttırmak, Devletimizin sağladığı imkânlarla halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için yapılacak çalışmalar üzerinde muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

fendoglu-dogansehir-ilcesinin-sorunlarini-meclise-tasidi

Fendoğlu Doğanşehir İlçesinin Sorunlarını Meclise Taşıdı

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Doğanşehir ilçesi Elmalı, Savaklı, Kapıdere,Gövdeli ve Küçüklü mahallesindeki problemleri dile getirdi. MHP Milletvekili Fendoğlu konuşmasında;

dogansehir-atiksu-aritma-tesisi-icin-ilk-adim-atildi

DOĞANŞEHİR ATIKSU ARITMA TESİSİ İÇİN İLK ADIM ATILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Doğanşehir’de kurulacak atıksu arıtma tesisi için ilk adımı attı. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ve beraberindeki heyet Doğanşehir ilçesini ziyaret ederek kurulacak atıksu arıtma tesisi için incelemelerde bulundu.

avsara-dogansehirde-sevgi-seli

Avşar’a Doğanşehir’de Sevgi Seli

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar Doğanşehir Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Vahap Küçük’ün seçim bürosu açılışına katıldı. Avşar burada Doğanşehirliler tarafından sevgi seli ile karşılanırken, konuşması sık sık kesilerek tezahüratlar ile destek verildi.

chp-baskan-adayi-bayram

CHP BAŞKAN ADAYI BAYRAM

Doğanşehir Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa BAYRAM seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor.

seker-fabrikasinin-satilmasina-asla-izin-vermeyecegiz

ŞEKER FABRİKASININ SATILMASINA ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Saadet Partisi Malatya Büyükşehir belediye başkan adayı Osman Cemali Marasalı, Saadet Partisi Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Sinan Erarslan ve beraberindeki heyet Doğanşehir Erkenek’i ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.