canlı yayın
2021-yilinin-saglik-huzur-ve-mutluluk-getirmesini-dilerim

2021 YILININ SAĞLIK HUZUR VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLERİM

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, 2021 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa öncelikle sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

dilek-kavsagina-yeni-duzenleme

DİLEK KAVŞAĞI’NA YENİ DÜZENLEME

Malatya Büyükşehir Belediyesi, uzun yıllardan bu yana sıkıntılı olan ulaşım ve trafik sorununu çözüme kavuşturma noktasındaki çalışmalarına devam ediyor. Yeşiltepe’de yer alan Dilek Kavşağı’nı modern bir şekilde akıllı kavşağa dönüştürmeye başlayan Büyükşehir ekiplerini ziyaret eden Başkan Gürkan, “Yoğun çalışmalarla birlikte hem ulaşım noktasında hem de trafik noktasında yapılan kavşaklarımız Malatya’nın kanayan sorununa çare bulacaktır’’ dedi.

keskin-sorunu-dile-getirdik-sonuc-aliyoruz

Keskin: Sorunu dile getirdik, sonuç alıyoruz

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Vakıflar Genel Müdürlüğünün kiracısı olan esnafları ziyaret ederek, destek ve katkı beklendiği bir dönemde yapılan 2021 yılı zamlarını geri alınacağını belirterek, “Malatya esnaf camiası olarak Türkiye genelinde yaşanılan bir sorunu dile getirdik, sonuç alıyoruz” dedi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Oda Başkanları ile birlikte Vakıflar Genel Müdürlüğünün kiracısı olan esnafları ziyaret etti.

8-yasindaki-batur-efenin-tedavisine-artik-evinde-devam-edilebilecek

8 YAŞINDAKİ BATUR EFE’NİN TEDAVİSİNE ARTIK EVİNDE DEVAM EDİLEBİLECEK

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Epilepsi hastalığı ile mücadele eden 8 yaşındaki Batur Efe Kıroğlan’ın tedavisinin evde devam etmesi için ihtiyaç duyulan jeneratör cihazını temin ederek evde tedavisinin devam etmesine yardımcı oldu. Epilepsi hastası olan 8 yaşındaki Batur Efe Kıroğlan’ın hastalığı nedeniyle bağlı bulunduğu makinenin sürekli çalışabilmesini sağlayacak olan jeneratör, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleri sonucu aileye teslim edildi.

baskan-cinar-yeniden-insa-edilen-futbol-sahasini-ziyaret-etti

BAŞKAN ÇINAR, YENİDEN İNŞA EDİLEN FUTBOL SAHASINI ZİYARET ETTİ

“Yeşilyurt Belediyespor’umuza Profesyonel Bir Saha Kazandırdık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2020-2021 Futbol Sezonunda T.F.F.3.Lig 1.Grupta Malatya’yı temsil edecek olan Yeşilyurt Belediyespor’a tahsis edilen Mollakasım Mahallesindeki futbol sahasını ziyaret etti.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

erhan-cengiz-kiymetli-babasi-musa-cengiz-in-vefati-vesilesiyle-taziye-dileklerinde-bulunanlara-tesekkur-etti

Erhan CENGİZ Kıymetli Babası Musa CENGİZ 'in Vefatı Vesilesiyle Taziye Dileklerinde Bulunanlara Teşekkür Etti.

Kıymetli Babamın vefatı vesilesiyle; Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan dualarını esirgemeyen;

tc--malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik yapılan çalışma sonucu;

baskan-cinar-dilek-mahallesindeki-yatirimlari-inceledi-vatandaslarin-taleplerini-dinledi

BAŞKAN ÇINAR, DİLEK MAHALLESİNDEKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ, VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

“Dilek Mahallemizin Doğal ve Tarihi Kimliğine Yeni Güzellikler Kazandırıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Doğal ve tarihi zenginliklere sahip Dilek Mahallemizde yaşayan hemşerilerimizin huzur ve refah seviyesini artıracak, bölgemize yeni güzellikler kazandıracak yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.”diye konuştu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

bakan-kurum-gelincik-tepesindeki-konutlar-kisa-surede-teslim-edilecek

BAKAN KURUM: “GELİNCİK TEPESİ’NDEKİ KONUTLAR KISA SÜREDE TESLİM EDİLECEK”

Depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutları incelemek üzere Malatya’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile birlikte bin 500 konutun yapılacağı Gelincik Tepesi'ndeki çalışmaları inceleyerek, örnek daireyi gezdi ve gelişmeler hakkında bilgi aldı.

riskli-alan-ilan-edilen-sehit-fevzide-kentsel-donusum-icin-son-viraj

Riskli Alan İlan Edilen Şehit Fevzi'de Kentsel Dönüşüm İçin Son Viraj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 'Riskli Bölge' ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'ndeki değişim ve dönüşüm çalışmaları, Battalgazi Belediyesi'nde gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı.