canlı yayın
durmazdan-tbmm-kursusunde-ciftci-borclari-silinsin-cagrisi-

DURMAZ’DAN TBMM KÜRSÜSÜNDE ÇİFTÇİ BORÇLARI SİLİNSİN ÇAĞRISI !

DURMAZ’DAN TBMM KÜRSÜSÜNDE ÇİFTÇİ BORÇLARI SİLİNSİN ÇAĞRISI ! CHP Tokat Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Kadim Durmaz, uzun bir aranın ardından çalışmalarına yeniden başlayan TBMM’de gündem dışı söz alarak çiftçi borçlarını Meclis gündemine taşıdı.

chpli-durmazdan-artan-yem-fiyatlarina-tepki

CHP’Lİ DURMAZ’DAN ARTAN YEM FİYATLARINA TEPKİ!

CHP’Lİ DURMAZ’DAN ARTAN YEM FİYATLARINA TEPKİ! CHP Tokat Milletvekili, TBMM İdare Amiri Kadim Durmaz artan yem fiyatlarının üreticiye etkilerini yazılı bir önerge ile TBMM gündemine taşıdı./

chpli-durmazdan-tarimsal-girdi-fiyatlarinin-artisina-tepki

CHP’Lİ DURMAZ’DAN TARIMSAL GİRDİ FİYATLARININ ARTIŞINA TEPKİ!

HP Tokat Milletvekili, TBMM İdare Amiri Kadim Durmaz TUİK verilerine göre artan tarımsal girdi fiyatlarını değerlendirdi ve çiftçinin durumunun araştırılması için meclis araştırması açılmasını istedi. / Geçtiğimiz haftalarda TBMM Genel Kurulunda çiftçinin durumu, beklenen destekler ve üretimi arttırma yöntemleri konusunda defalarca söz alan Durmaz, çiftçinin virüs ve artan girdi maliyetleri karşısındaki durumunun araştırılması için meclis araştırma önergesi verdi.

chpli-durmazdan-tum-partilere-5-yillik-deprem-seferberligi-cagrisi

CHP’Lİ DURMAZ’DAN TÜM PARTİLERE 5 YILLIK DEPREM SEFERBERLİĞİ ÇAĞRISI

Geçmiş Olsun Elazığ Konuşmasına ortak acıların birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğine, dayanışma ruhuyla tüm yararları sarabileceğimize vurgu yaparak başlayan Durmaz, depremde kaybettiğimiz canlar için rahmet diledi. “ Çok şükür zorlukları beraberce göğüsleyen büyük bir milletimiz var. Depremin ardından, aziz milletimiz güçlü bir dayanışmayla, tasada daima omuz omuza olacağını bir kez daha tüm dünyaya gösterdi.” Dedi.