canlı yayın
tarladan-sofralara-dogal-ve-ucuz-sebze-esenlikte

Tarladan sofralara doğal ve ucuz sebze Esenlik'te

Malatya’da Büyükşehir Belediyesi Esenlik Süper Marketler tarafından tarlada üreticiden direk alınan sebze ve meyveyeler aracı olmadan doğal ve ucuz fiyatla tüketiciye sunuluyor. Yeni tip korona virüs (Covid-19) döneminde vatandaşların doğal ürünleri yönelmesi nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Süper Marketler, üreticiye doğal sebze ektirip, alma sözünü verdi. Bunun üzerine Battalgazi ilçesinde tarlalara ekilen sebzeler direk üreticiden alınarak Esenlik Süper Marketlerin manav reyonunda satışa sunuyor

beylerderesinin-dogal-kimligine-deger-katan-yatirimlar-yapiyoruz

“Beylerderesi’nin Doğal Kimliğine Değer Katan Yatırımlar Yapıyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Millet Bahçesi başta olmak üzere spor sahaları, yeşil alanları, oturma alanları, otoparkı, kafeteryası ve çocuk oyun parklarıyla donatacağımız Beylerderesi Şehir Parkımız, Beylerderesinin sosyal ve doğal kimliğine yeni güzellikler katacaktır.” dedi.

elektrik-yuzde-323-dogalgaz-yuzde-347-zamlandi

Elektrik yüzde 32.3, doğalgaz yüzde 34.7 zamlandı.

Türkiye İstatistik Kurumu elektrik ve doğal gazdaki fiyat değişim oranlarını açıkladı. Sanayide 2020 yılı birinci dönem elektrik fiyatlarına bakıldığında, tüketicilerin 1 kilovat elektrik için ödediği tutar bir önceki döneme göre yüzde 7,1, bir önceki yılın aynı dönemine göre ise yüzde 21,8 artarak ortalama 58,6 kuruş oldu.

yesilyurtun-tarihi-konaklari-ve-dogal-zenginlikleri-zalo-filmine-ev-sahipligi-yapiyor

YEŞİLYURT’UN TARİHİ KONAKLARI VE DOĞAL ZENGİNLİKLERİ ‘ZALO’ FİLMİNE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

“Yeşilyurt’un Tarihsel Ruhu, Doğal Güzellikleri ve Misafirperverliğine Hayran Kaldık” Yeşilyurt Belediyesi tarafından başlatılan restorasyon projeleriyle tarihsel ruhu yeniden canlanan Tarihi Yeşilyurt Konakları ile Kadim Çırmıhtı’nın yeşil alanları ve doğal zenginlikleri, ünlü sanatçı Sermiyan Midyat’ın başrolünü üstlendiği ‘Zalo’ filmine ev sahipliği yapıyor.

baskan-cinar-toplum-ve-insan-sagligi-icin-dogal-urunler-tuketilmesi-cagrisinda-bulundu

BAŞKAN ÇINAR, TOPLUM VE İNSAN SAĞLIĞI İÇİN DOĞAL ÜRÜNLER TÜKETİLMESİ ÇAĞRISINDA BULUNDU

“Sağlıklı Bir Hayat İçin Dengeli Beslenip, Doğal Ürünler Tüketelim” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeni Tip Koronavirüs ( COVİD-19) salgını başta olmak üzere farklı hastalık türlerinden uzak kalabilmek için sağlıklı, hijyenik ve doğal ürünler tüketilmesine daha fazla ağırlık verelim. Bağışlılık sistemimizi güçlü hale getirmek için tükettiğimizin ürünlere dikkat edelim.” diye konuştu.

malatya-buyuksehir-belediyesi-ekipleri-emanet-carsisi-dogal-urunler-pazarini-inceledi

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, EMANET ÇARŞISI-DOĞAL ÜRÜNLER PAZARINI İNCELEDİ

“Kentimize Değer Yatırımların Artması İçin Her Türlü Desteğe Hazırız”

itu-rektoru-prof-dr-mehmet-karacadan-dogalilara-destek

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA’DAN DOĞALILARA DESTEK

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ve Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, bursluluk sınavı öncesi Doğa Koleji Sarıyer Kampüsü’nü ziyaret ederek veli ve öğrencilerle buluştu.

malatyada-deprem-gercegi-calistayinda-deprem-ve-dogal-afetler-ele-alindi

‘MALATYA’DA DEPREM GERÇEĞİ’ ÇALIŞTAYINDA DEPREM VE DOĞAL AFETLER ELE ALINDI

“Bilgi Eksikliği Depremden Daha Büyük Bir Tehlikedir” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ‘Malatya’da Deprem Gerçeği’ Çalıştayı’nda deprem ve diğer doğan afetlerin oluş nedenleri ile can ve mal kayıplarına sebep olan engellerin ortadan kaldırılmasına yönelik çözüm metodları bilimsel veriler şeklinde katılımcılarla paylaşıldı.

tuketicilerin-talebi-dogalgazda-kdv-inmeli

Tüketicilerin talebi: Doğalgazda KDV inmeli

Havalar soğuyunca 2019’da doğalgaza gelen zamların faturalara yansıması tepkiye sebep oldu. Kışın ilk fatura dönemi olacan ocak ayında 800 liraya varan faturalarla karşılaşan tüketiciler adına talepte bulunan Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Bülent Deniz, vergi indirimi talep etti. Mehmet Bülent Deniz “Ocak ayında tüketiciye gönderilen doğalgaz tüketimine ilişkin faturalar büyük tepkiye sebep oldu.

ak-parti-milletvekili-ahmet-cakir-dogal-urunler-pazari-emanet-carsisini-gezdi

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AHMET ÇAKIR, DOĞAL ÜRÜNLER PAZARI-EMANET ÇARŞISINI GEZDİ

“Yeşilyurt Belediyemiz Takdir Ettiğimiz Hizmetler Sunuyor” Yeşilyurt Belediyesi Doğal Ürünler Pazarı ve Emanet Çarşısında incelemelerde bulunan AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır, “ Malatya ve bölgemize yakışan, her yönüyle nezih ve modern alanlara sahip, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu değerli bir eseri Malatya’ya kazandıran Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ederim.” diye konuştu.

ak-parti-milletvekili-hakan-kahtli-dogal-urunler-pazari-emanet-carsiyi-inceledi

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ HAKAN KAHTÂLI, DOĞAL ÜRÜNLER PAZARI-EMANET ÇARŞIYI İNCELEDİ

“Gönül Belediyeciliği Hizmetleriniz Takdire Şayan” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Doğal Ürünler Pazarı-Emanet Çarşı Hizmet Binasında misafir ettiği AK Parti Milletvekili Hakan Kahtâlı ile AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı Üyelerine, sosyal belediyecilik alanında yaptıkları hizmetler ile yeni dönem yatırımları hakkında bilgilendirmede bulund

yesilyurtun-muhtesem-manzarasi-ve-dogal-guzellikleri-gorsel-solen-olusturuyor

YEŞİLYURT’UN MUHTEŞEM MANZARASI VE DOĞAL GÜZELLİKLERİ GÖRSEL ŞÖLEN OLUŞTURUYOR

“Her Mevsim Bir Başka Güzelsin; Yeşilyurt” Tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çekici bir atmosfere sahip Yeşilyurt’ta, gökyüzünün maviliği ile muhteşem manzaranın bütünleşmesi sonucunda eşsiz güzellikler ön plana çıkmaya başladı.

yesilyurtu-farkli-kilan-tarihi-kulturu-ve-dogal-guzellikleridir

“Yeşilyurt’u Farklı Kılan; Tarihi, Kültürü ve Doğal Güzellikleridir”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt ile Doğanşehir sınırlarının kesiştiği noktada bulunan Melet Deresi ile buradaki doğal ve tarihi güzellikleri yerinde inceledi. Başkan Çınar, “İlçemizi farklı kılan; tarihi, kültürü ve doğal güzellikleridir. İlçemizin her noktasında farklı bir güzellik hâkimdir. Melet Deresindeki doğal zenginlikleri özellikle doğaseverlerin yakından görmesini tavsiye ediyorum.”dedi.

sergen-yalcin-uzulduk-dogaldir

Sergen Yalçın: Üzüldük, doğaldır

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Üzüldük, doğaldır, maç kaybettiğimiz aman üzülüyoruz ama kaybetmeyebilirdik. Bizim için şanssız bir gece oldu" dedi.