canlı yayın
cumhuriyetimizn-97yili-kutlu-olsun-81-ilde-5-adet-cumhuriyet-cinari-fidesi-toprakla-bulusacak

CUMHURİYETİMİZN 97.YILI KUTLU OLSUN. 81 İLDE 5 ADET ‘CUMHURİYET ÇINARI’ FİDESİ TOPRAKLA BULUŞACAK

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Cumhuriyet'imizin 97. inci yılında ülke geneli 81 ilde gönüllülerimizce, ilkini, 10 yıl önce yaptığımız farklı bir kutlama yapacağız.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

huseyin-bas-cumhuriyetin-temelleri-haci-bektas-i-veli-derghinda-atilmistir

Hüseyin Baş: Cumhuriyetin temelleri Hacı Bektaş-i Veli Dergâhında atılmıştır

Hüseyin Baş: Cumhuriyetin temelleri Hacı Bektaş-i Veli Dergâhında atılmıştır Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın büyük halk ereni Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli’yi anma törenleri nedeniyle yayınladığı mesajda,”Cumhuriyetin temelleri Hacı Bektaş-i Veli Dergahında atılmıştır. Hacı Bektâş-ı Veli'nin bizlere mirası olan düşüncelerinin tüm insanlığa hâkim olmasını ve anma merasiminin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor; haziruna ve tüm milletimize huzur dolu günler diliyorum.”dedi.

-milletvekili-aylin-cesurdan-iktidara-turkiyemizi-dolama-cumhuriyeti-haline-getirdiniz

Milletvekili Aylin CESUR'dan İktidara: TÜRKİYE’MİZİ “DOLAMA CUMHURİYETİ” HALİNE GETİRDİNİZ

TÜRKİYE’MİZİ “DOLAMA CUMHURİYETİ” HALİNE GETİRDİNİZ İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, TBMM’nde Çarşı ve Mahalle Bekçileri Kanunu ile verdiği önerge üzerine yaptığı konuşmasında iktidara böyle seslendi: Getirdiğiniz her kanun ve düzenlemeyle, Türkiyemizi bir “Dolama Cumhuriyeti” yaptınız, demokrasinin işlemeyen her kurumunda sancı var. Gelin yetkinizi; her yeri sızlayan cumhuriyetimizi, mutlu, barış ve huzur içinde yaşamaya susamış milletimizin hakkı için, artık yeni sorunlar yaratacak kanunlar yerine, beraberce sorun çözecek kanunlar çıkarmaya kullanın.

rektor-karabulut-cumhuriyetimizin-96-kurulus-yildonumunu-onurla--gururla-ve-coskuyla-yurekten-kutluyoruz---

Rektör Karabulut, “Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıldönümünü onurla, gururla ve coşkuyla yürekten kutluyoruz”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 96. yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Türkiye Cumhuriyetini kuran milletimiz; bugün de aynı şuur ve bilinçle dimdik ayaktadır.” dedi.

cumhuriyetimizin-banisi-aziz-ataturk

“Cumhuriyetimizin Banisi Aziz Atatürk,

0 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü Vali Aydın Baruş, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutan vekili Tuğgeneral Salim Afgün ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.

23-nisan-demokrasi-ve-cumhuriyetin-temellerinin-atildigi-tarihtir

“23 NİSAN DEMOKRASİ VE CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI TARİHTİR”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan: “23 Nisan, demokrasi ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı önemli ve anlamlı bir tarihtir.” dedi.