canlı yayın
kerimoglu-malatyamizin-yasanilir-hale-gelmesi-icin-birlikte-calisacagiz

Kerimoğlu, Malatya’mızın Yaşanılır Hale Gelmesi İçin Birlikte Çalışacağız

Malatya’mızın Daha Yaşanılır Hale Gelmesi İçin Birlikte Çalışmaya Devam Edeceğiz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Basın Danışmanı Av. Fatih Kerimoğlu 2020 Yılının Son Gününde Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

baskan-sadikoglundan-yeni-yil-mesaji-2021de-tum-olumsuzluklari-birlikte-asacagiz

Başkan Sadıkoğlu’ndan yeni yıl mesajı: “2021’de tüm olumsuzlukları birlikte aşacağız”

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “2020 pandemiyle, depremle ve ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya kaldığımız bir yıl oldu. 2021’in tüm olumsuzlukları birlik ve beraberlik duygusuyla hep birlikte aşacağımız bir yıl olacağını umut ediyoruz” dedi.

sehri-degerleriyle-birlikte-yonetme-olgusu-cok-onemli

“ŞEHRİ DEĞERLERİYLE BİRLİKTE YÖNETME OLGUSU ÇOK ÖNEMLİ”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kariyer ve Marka sohbetlerine katıldı. MTÜ Sosyal Üniversite ve Yerel Yönetimler Akademisi tarafından gerçekleştirilen çevrimiçi sohbet programında Başkan Gürkan öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

saglik-calisanlarina-vefa-konulu-mektup-resim-ve-kisa-film-yarismalari

"Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları"

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğinde "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları" düzenleniyor.

birlikte-olunca-sariliyor-yaralar

“Birlikte Olunca Sarılıyor Yaralar”

Yeşilyurt Belediyesinin İzmir’e gönderdiği ‘Yeşilyurt’tan İzmir’li Kardeşlerimize Sevgi Kervanı’ isimli yardım tırında, 24 Ocak depremini yaşayan Malatya’lı çocukların kaleme aldıkları mektuplar ve oyuncaklarda yer alırken, yazılan mektuplar hem duygulandırdı, hem de Türkiye’deki birlik ve beraberliği bir kez daha gözler önüne serdi.

baskan-celebi-birlikte-daha-guclu-oluyoruz

Başkan Çelebi; Birlikte Daha Güçlü Oluyoruz

Pütürgeliler Dernek Başkanı Necati Çelebi, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ederek, birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluyoruz dedi ve Merhum Yazar Abdulkadir Duru'nun "Deha Mustafa, Mucize Kemal" yazılı şiirini hediye etti.

buyutelim-besleyelim-hep-birlikte-surdurelim

Büyütelim, Besleyelim Hep Birlikte Sürdürelim

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), kuruluş tarihi olan 16 Ekim gününü, her yıl belirlenen farklı bir tema çerçevesinde

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

egitim-sorunlarini-birlikte-cozelim

"Eğitim sorunlarını birlikte çözelim"

CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, Pazartesi günü pandemi nedeniyle kısıtlı başlayacak eğitim-öğretim dönemi ile ilgili açıklamada bulundu.