canlı yayın
euro-genc-tv-den-bolge-ve-malatya-temsilciligine-atama

EURO GENÇ TV ‘DEN BÖLGE VE MALATYA TEMSİLCİLİĞİNE ATAMA

İngiltere’de yayın yapan tek Türk televizyonu EURO GENÇ TV’nin Doğu Anadolu Bölgesi ve Malatya Temsilciliğine Gazeteci -Yazar Filiz Yavuzkurt ve Spor yazarı Said Yalçın atandı.

yesilyurt-belediyespor-bayan-voleybol-takimi-bolgesel-lige-odaklandi

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR BAYAN VOLEYBOL TAKIMI, BÖLGESEL LİGE ODAKLANDI

“Hedefimiz, 2.Lige Yükselmek” Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen ve Ocak Ayının sonu itibariyle lig takviminin açıklanması beklenen Bölgesel Voleybol Lig Grupları için hazırlıklarını yoğunlaştırırken, hedef ise 2.Lige yükselmek olarak belirlendi.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

yesilyurt-belediyesi-kirsal-bolgelerin-yol-agini-yeni-yatirimlarla-genisletiyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, KIRSAL BÖLGELERİN YOL AĞINI YENİ YATIRIMLARLA GENİŞLETİYOR

“171 Km Sathi Kaplama Yaparak, Büyük Bir Başarının Altına İmza Attık” Dilek mahallesindeki bağlantı yollarında devam eden yenileme hizmetlerini yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçemizin tüm yaşam alanlarının daha akıcı ve konforlu ulaşım ağına sahip olması adına başlattığımız asfalt seferberliğimiz kapsamında: bu yıl içerisinde 171 km sathi kaplama çalışması yaparak büyük bir başarının altına imza attık.” diye konuştu.