canlı yayın
tokat-akparti-milletvekili-yusuf-beyazit-anayasa-komisyon-baskani-oldu-

TOKAT AKPARTİ MİLLETVEKİLİ YUSUF BEYAZIT ANAYASA KOMİSYON BAŞKANI OLDU

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanlığına, AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt seçildi.

beyazit--vatan-sana-minnettar-yigidim

BEYAZIT " VATAN SANA MİNNETTAR YİĞİDİM"

Aç, susuz, uykusuz Nasır tutmuş ayaklarla yürüyorduk Kaygusuz Sis, çamur, kanla, terle, üzerindeydik bulutların Ayrım Hanke Yaylası´nda, yeşerirken umutlarım Soğuk namlular elimizde, yürüyorken dağlara Şehitlerden selam geldi, savaşan tüm sağlara Uzaklarım yakınlaştı, inancımla, davamla Uyan Hanke, geliyorum, heybetimle, havamla.

vekil-beyazit-yagcimusa-goleti-sadece-tokatimiza-degil-turkiyeye-kazandiracak

Vekil Beyazıt; 'Yağcımusa Göleti sadece Tokat’ımıza değil Türkiye’ye kazandıracak'

Tokat AK Parti Milletvekili Yusuf Beyazıt, Musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak için, talvegden yüksekliği 56 m olan kilçekirdekli kaya dolgu tipinde içme suyu ve enerji amaçlı inşaa edilecek olan Tokat Dartaş Mehmet Karaca Göleti’nin 2020 yılı Kasım ayı içerisinde ihalesi tamamlanmıştır.

beylerderesi-sehir-parki--millet-bahcesi-projesinde-yol-freze-calismasi-yapildi

BEYLERDERESİ ŞEHİR PARKI “ MİLLET BAHÇESİ” PROJESİNDE YOL FREZE ÇALIŞMASI YAPILDI

“Beylerderesi Şehir Parkı Şehre Nefes Aldıracak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Millet Bahçeleri’ projesini ‘Beylerderesi Şehir Parkı’ projemizin ikinci etap bölümünde Yeşilyurt’umuza kazandırıyoruz. Eşsiz manzarası ve doğal güzellikleriyle özel bir konumda olan Beylerderesi, ‘Millet Bahçesi’ projemizle daha güzel ve daha cazip bir görüntüye ulaşacaktır.” dedi.

derebeyleri-taraftarlar-grubundan-baskan-gurkana-surpriz-kutlama

DEREBEYLERİ TARAFTARLAR GRUBU’NDAN BAŞKAN GÜRKAN’A SÜRPRİZ KUTLAMA

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın sürpriz ziyaretçileri vardı. Başkan Gürkan’ın geçmiş doğum günü için özel bir pasta hazırlayan Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Grubu tribün liderleriyle birlikte Gürkan’ı makamında ziyaret ederek doğum gününü pasta keserek kutladı.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

beydagi-kentsel-donusum-projesi-kapsaminda-886-konut-2022-yilinda-tamamlanacak

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 886 konut 2022 yılında tamamlanacak

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 886 konut 2022 yılında tamamlanacak AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'da 186 milyon lira yatırım bedelli Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 3. etap kapsamındaki 886 konut ve 38 işyerinin 2022 yılında tamamlanacağını bildirdi.

beykoz-genclik-ve-spor-ilce-muduru-bulent-kucukun-ev-sahipliginde-gerceklesen-etkinlikler

Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bülent Küçük’ün ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikler

24-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen etkinlikler Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksi’nde Masa Tenisi müsabakası ile başladı. Hafta boyunca Barbaros Hayrettin Paşa Denizcilik ve Meslek Lisesi Kano Eğitim Alanında Kano müsabakası, Hidiv Kasrı Koşu Parkurunda Kros müsabakası, Beykoz Tenis Kulübü sahasında Tenis müsabakası olarak gerçekleşti.