canlı yayın
sadikoglunun-baslattigi-kampanya-turkiyenin-gundemi-oldu

Sadıkoğlu’nun başlattığı kampanya Türkiye’nin gündemi oldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından başlatılan ve kısa sürede Türkiye gündemine gelen “Gün Birlik Günü, Yerel Esnafına Sahip Çık” kampanyası kapsamında esnafları ziyaret eden MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Böylesine önemli bir farkındalığın öncüsü olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. İçinden geçtiğimiz sıkıntılı süreçte vatandaşlarımızı yerel esnaftan alışveriş yapmaya davet ediyoruz” dedi.

yesilyurt-belediyesi-izmirde-ki-depremzedeler-icin-yardim-kampanyasi-baslatti

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, İZMİR’DE Kİ DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI

“İzmir İçin Tek Yürek Olalım” Yeşilyurt Belediyesi, 6,6 büyüklüğündeki depremden etkilenen İzmir’deki depremzedelere ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlattı. Hayırseverler tarafından bağışlanacak nakdi yardımların yanı sıra gıda ve battaniye yardımlarından oluşacak yardım tırı 5 Kasım Perşembe günü saat 12:00’de İzmir’e hareket edecek.

fka-turizm-ve-sanayinin-gelistirilmesi-mali-destek-programini-baslatti

FKA “Turizm ve Sanayinin Geliştirilmesi” Mali Destek Programını Başlattı

Fırat Kalkınma Ajansı TRB1 Bölgesinde (Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli) bölgesel kalkınmaya katkı sağlayabilecek projeleri destekleyerek hayata geçirmek amacıyla 2020 Yılı “Turizm ve Sanayinin Geliştirilmesi” Mali Destek Programını başlattı

battalgazi-belediyesi-ibadete-acilacak-camilerde-dezenfekte-calismasi-baslatti

BATTALGAZİ BELEDİYESİ İBADETE AÇILACAK CAMİLERDE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Battalgazi ilçe sınırlarında bulunan ve yakın zamanda ibadete açılması beklenen camiler ve taksi duraklarında dezenfekte işlemi yapılıyor. 29 Mayıs Cuma günü kurallar çerçevesinde öğle, ikindi ve cuma namazlarının cemaatle kılınabileceği camiler ile taksi duraklarında Battalgazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontol Müdürlüğü ekiplerince temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştiriliyor.

yesilyurt-belediyesi-yesiltepede-baslattigi-kentsel-donusum-projelerini-yayginlastiracak

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, YEŞİLTEPE’DE BAŞLATTIĞI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİNİ YAYGINLAŞTIRACAK

“Kentsel Dönüşümde Daha Fazla Proje Üretmeyi Hedefliyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Hemşerilerimize daha kaliteli ve güvenli yaşam alanları sunmak için ilkini Yeşiltepe’de hayata geçirdiğimiz kentsel dönüşüm projelerimizi ilçe genelinde yaygınlaştıracağız.” dedi.

yesilyurt-belediyesi-bugday-pazarindaki-sorunlarin-cozumu-icin-calisma-baslatti-

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, BUĞDAY PAZARINDAKİ SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

“Esnaflarımızın Yanındayız, Sorunların Çözümü İçin Gereken Desteği Vereceğiz” Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Özer ve Kadircan Eser ile Birim Müdürlerinden oluşan bir heyet, geçtiğimiz günlerde Malatya’yı etkisi altına alan yoğun yağmur yağışı nedeniyle ürünleri zarar gören Buğday Pazarı esnafını ziyaret ederek, yaşanan sorunların çözümü için fikir alış verişi yaptı.