canlı yayın
mhp-lideri-bahceliden-idam-aciklamasi-

MHP Lideri Bahçeli’den İdam açıklaması

Bebek katilleri, sapıklar, alçaklar, tecavüzcüler layık oldukları cezalara çarptırılmalıdır MHP Lideri Bahçeli İdam Cezasının geri getirilmesi hususunda açıklama yaptı. MHP Lideri Bahçeli "TBMM’nin 1 Ekim 2020 tarihinde açılmasıyla birlikte milletimizin haklı beklentisi muhterem vekillerinin mutabakatıyla çözüme kavuşturulmalı, bebek katilleri, sapıklar, alçaklar, tecavüzcüler layık oldukları cezalara çarptırılmalıdır"

mhp-lideri-devlet-bahceliden-teskilatlara-9-maddelik-genelge

MHP Lideri Devlet Bahçeli’den teşkilatlara 9 maddelik genelge

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli teşkilatlara bir genelge gönderdi. Genelgede “Yeni Normal” sürece de değinen MHP Lideri Bahçeli'nin teşkilatlara gönderdiği genelgede 9 maddeden oluşan hükümler yer aldı. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yayımladığı o 9 maddelik genelgede şu ifadeler paylaşıldı;

bahceliden-malatyaya-tesekkur

Bahçeli’den Malatya’ya Teşekkür

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ,31 Mart Yerel seçimler sonrası MHP Genel Merkez’de bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi. Avşar, MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli ve Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız ile biraraya gelerek bir görüşme yaptı.

mhp-lideri-bahceliden-milletvekili-fendogluna-vefa-ornegi

"MHP Lideri Bahçeli’den Milletvekili Fendoğlu’na Vefa Örneği"

MHP Lideri Bahçeli’den Milletvekili Fendoğlu’na Vefa Örneği Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla 31 Mart Yerel seçimleri sonrasında düzenlediği Milletvekilleri ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleriyle gerçekleştirilen Kızılcahamam kampı öncesinde Kızılcahamam ilçesinde bulunan Ülkücü Şehitler anıtı ziyaret edildi.