canlı yayın
maski-malatyaya-ek-bir-su-kaynagi-daha-buldu

MASKİ, MALATYA’YA EK BİR SU KAYNAĞI DAHA BULDU!

BAŞKAN GÜRKAN: “SANİYEDE 400 LİTRELİK BU KAYNAK BÖLGEMİZ İÇİN HAYATİ ÖNEME SAHİP” Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) tarafından yapılan çalışmalar sonrasında Melet Deresi’nde bulunan yeni su kaynağının ardından Sütlüce, Tepeköy, Topraktepe Mahallelerinin ve bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir su kaynağı daha keşfedildi. Yaklaşık 400 litre suyun bulunduğu alanda MASKİ tarafından çalışmalara başlanıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni su kaynağının bulunduğu alanda yaptığı incelemede, mevcut su kaynağına ilk defa ek kaynak verilerek kurak geçen dönemlerde yaşanması muhtemel su sıkıntısının böylelikle giderilebileceğini söyledi.

-tso-baskani-celik-kendine-koruma-kalkani-buldu

TSO BAŞKANI ÇELİK KENDİNE KORUMA KALKANI BULDU

Geçtiğimiz günlerde Tokat TSO Başkanı Ali Çelik ile ilgili haber sitemiz ve haber sitemizin sosyal medya hesabından haber nitelikli bilgi edinme ve cevap bekleyen sorular sordum.

gurkan-muharrem-ayi-onemli-olaylarin-vuku-buldugu-bir-aydir

GÜRKAN: MUHARREM AYI ÖNEMLİ OLAYLARIN VUKU BULDUĞU BİR AYDIR

Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla Aşure Programı düzenlendi. Kerpiç Konaklar içerisinde yer alan Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin düzenlediği Aşure programına Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Fahri Başkanı Hafize Gürkan, Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri katıldı.

yasak-son-buldu-mtso-olarak-tesekkur-ederiz

Yasak Son Buldu! MTSO Olarak Teşekkür ederiz!

21.05.2020 Perşembe günü saat 00:00’dan itibaren 3 Nisan'da trafiğe kapatılan cadde ve sokakların araç trafiğine açılmasına karar verilmiştir.

yesilyurt-belediyesi-yeni-hizmet-binasi-yerini-buldu

Yeşilyurt Belediyesi yeni hizmet binası yerini buldu

Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası, Eski Beydağı Kampüsü Fizik Tedavi, Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesi Binasının Yerine İnşa Edilecek

calinan-saman-balyalarini-jandarma-buldu

ÇALINAN SAMAN BALYALARINI JANDARMA BULDU

18 Ağustos 2019 günü saat:19.30 sıralarında, Tokat İli Zile İlçesi Kireçli köyünde ikamet eden bir şahsın arazisinde bulunan (280) adet saman balyası çalınmıştır.