canlı yayın
balikci-tekneleri-buyuksehir-belediyesi-tarafindan-denetlendi

BALIKÇI TEKNELERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DENETLENDİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Karakaya Baraj Gölü üzerinde balıkçılık yapan balıkçıların teknelerinin denetimlerini yaparak herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için gerekli tedbirleri alıyor. Denetimlerde, özellikle evrak kontrolü, can simidi, can yeleği, ilk yardım çantası ve yangın tüpünün olup olmadığı kontrol ediliyor

itfaiyenin-balik-adamlari-egitimlerini-tamamladi

İTFAİYENİN BALIK ADAMLARI EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADI

Malaya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Sualtı Arama Kurtarma ekipleri daha hızlı ve etkin hizmet verebilmek için eğitim çalışmalarına devam ediyor. Yangın, kaza ve doğal afetlere anında müdahale eden Malatya İtfaiyesi su altında da başarılarını eğitim kampında bir kez daha gösterdi.

21-adet-baraj-golune-5-milyon-adet-yavru-balik-birakilacak

21 Adet Baraj Gölüne 5 Milyon Adet Yavru Balık Bırakılacak.

Dsi 9. Bölge Müdürlüğü Tarafından, 21 Adet Baraj Gölüne 5 Milyon Adet Yavru Balık Bırakılacak.

battalgazi-belediye-baskani-osman-guder-kasap-balik-ve-sebze-pazarini-ziyaret-etti

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER, KASAP, BALIK VE SEBZE PAZARI’NI ZİYARET ETTİ.

BAŞKAN GÜDER: “MÜCADELEMİZDEKİ ORTAK PAYDA İNSAN SAĞLIĞIDIR” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, uyulması zorunlu kurallar çerçevesinde kapatma kararının kaldırıldığı Kasap, Balık ve Sebze Pazarı’ndaki esnafları ziyaret ederek, koruyucu maske dağıttı. Başkan Güder, “Dayanışma içinde olarak işbirliği yapma zamanıdır. Hepimizin çabası herhangi birimiz içindir. Mücadelemizdeki ortak payda insan sağlığıdır. Bu virüsü bizler hep birlikte yeneceğiz” dedi.

22-kentten-daha-kalabalik-nufusa-sahip-olmak-sorumluluklarimizi-arttiriyor

“22 Kentten Daha Kalabalık Nüfusa Sahip Olmak Sorumluluklarımızı Arttırıyor”

MALATYA’NIN EN BÜYÜK İLÇESİ YEŞİLYURT’UN NÜFUSU 14 BİN 776 KİŞİ ARTARAK 319 BİN 618’E ULAŞTI Son yıllardaki gerek fiziksel yatırımlar gerekse de ‘insan odaklı’ sosyal sorumluluk projeleriyle gelişim ve değişim sürecini devam ettiren Yeşilyurt’un nüfusu, Türkiye İstatistik Kurumu ( TÜİK ) tarafından açıklanan adrese dayalı nüfus sayım sonuçlarına göre 14 bin 776 kişi artarak 319 bin 618’e ulaştı. Başkan Çınar, Malatya’nın en büyük ilçesi Yeşilyurt’un nüfusunun 22 kentten fazla olmasının sorumluluklarını artırdığını ifade etti.

iyilik

İYİLİK!..

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Medya mensuplarına "Neden kötünün ve kötülüğün haber değeri, iyinin ve iyiliğin haber değerinden daha fazladır?" diye soru soruyor ve "Medya mensubu dostlarımızdan da her bir kardeşimiz iyilik yazısı yazsın isterim bu hafta. Keşke televizyonlarımız haftada bir gün de olsa iyilik haberleri sunsalar bize. Kötüden ve kötülüklerden arınmış haberler takdim etseler. Gelin hep birlikte kötülüğe teslim olmayalım iyiliği kötülüğün önüne geçirelim" önerisinde bulundu.

yeni-malatyaspor-vurgun-yedi

YENİ MALATYASPOR VURGUN YEDİ

Yeni Malatyaspor, 4 hafta geride kalırken oynadığı 3 karşılaşma sonunda 2 puan ve eksi 1 averajla 15. sırada yer aldı