canlı yayın
beylerderesi-sehir-parki--millet-bahcesi-projesinde-yol-freze-calismasi-yapildi

BEYLERDERESİ ŞEHİR PARKI “ MİLLET BAHÇESİ” PROJESİNDE YOL FREZE ÇALIŞMASI YAPILDI

“Beylerderesi Şehir Parkı Şehre Nefes Aldıracak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Millet Bahçeleri’ projesini ‘Beylerderesi Şehir Parkı’ projemizin ikinci etap bölümünde Yeşilyurt’umuza kazandırıyoruz. Eşsiz manzarası ve doğal güzellikleriyle özel bir konumda olan Beylerderesi, ‘Millet Bahçesi’ projemizle daha güzel ve daha cazip bir görüntüye ulaşacaktır.” dedi.

yesilyurt-belediyesi-yeni-hizmet-binasi-ve-millet-bahcesi-insaat-alaninda-kazi-calismalari-tamamlandi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASI VE MİLLET BAHÇESİ İNŞAAT ALANINDA KAZI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

“Benzersiz Şehirler Hedefine Katkı Sağlayacak Özel Bir Proje” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Eski SSK Hastanemizin bulunduğu 40 dönümlük alan üzerine inşa edeceğimiz Belediye Hizmet Binası ve Millet Bahçemiz; mimari yapısı, işlevselliği, modern görüntüsü ve sosyal donatılarıyla Benzersiz Şehirler anlayışına uygun, gelecek nesillere emanet edeceğimiz kıymetli bir eseridir.” diye konuştu.

hayvanat-bahcesi-kapilarini-ziyaretcilerine-aciyor

HAYVANAT BAHÇESİ KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇIYOR

Covid 19 salgını sürecinde ziyaretçilerine geçici bir süreyle kapılarını kapatan Malatya Büyükşehir Belediyesi Orduzu Hayvanat Bahçesi 21 Ekim Çarşamba günü itibariyle yeniden ziyaretçileri ağırlamaya başlayacak.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

yeni-hizmet-binamiz-millet-bahcesi-ile-daha-estetik-daha-prestijli-olacak

“Yeni Hizmet Binamız Millet Bahçesi ile Daha Estetik, Daha Prestijli Olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yeşilyurt Belediyesi ‘Belediye Hizmet Binası ve Kompleksi’ inşaat alanında incelemelerde bulunup, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan bilgiler alırken, hizmet binasının yan tarafındaki 35 dönümlük alana Millet Bahçesi yapılacağının müjdesini verdi.

milletvekili-calik-ve-baskan-guder-millet-bahcesindeki-calismalari-inceledi

MİLLETVEKİLİ ÇALIK VE BAŞKAN GÜDER, MİLLET BAHÇESİ’NDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Battalgazi Belediyesi hizmet binasının yan kısmında yapım çalışmaları devam eden ‘Millet Bahçesi’ndeki çalışmaları AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Millet Bahçeleri o şehrin yansımalarıdır. İnşallah Malatya’mızın yansımasını da bu alanda oluşturacağız” dedi.

yesilyurt-belediyesi-millet-bahcesi-alaninda-calismalar-yogunlastirildi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ MİLLET BAHÇESİ ALANINDA ÇALIŞMALAR YOĞUNLAŞTIRILDI

“Millet Bahçemiz, Bölgemizin Değerini Artıracak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt’umuzun doğal yapısına yakışacak şekilde hizmete sunacağımız Millet Bahçemiz, sosyal donatıları, mekânları ve yeşil alanlarıyla bölgemizin değerini artıracaktır.” dedi.

en-iyi-kiraz-ve-en-iyi-kiraz-bahcesi-yarismasinda-dereceye-girenler-odullendirildi

‘EN İYİ KİRAZ’ VE ‘EN İYİ KİRAZ BAHÇESİ’ YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

“Dalbastı Kirazımız Yeşilyurt’un En Önemli Simgesidir” Yeşilyurt Kaymakamlığı, Yeşilyurt Belediyesi, Yeşilyurt İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Yeşilyurt Ziraat Odası işbirliği ile düzenlenen ‘En İyi Kiraz’ ve ‘En İyi, Bakımlı Kiraz Bahçesi’ yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

yesilyurtta-en-iyi-kiraz-ve-en-iyi-kiraz-bahcesi-yarismasi-odul-toreni-21-haziranda-yapilacak

YEŞİLYURT’TA ‘EN İYİ KİRAZ’ VE ‘EN İYİ KİRAZ BAHÇESİ’ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 21 HAZİRAN’DA YAPILACAK

“Hemşerilerimizi Ödül Törenimize Bekliyoruz” Yeşilyurt Kaymakamlığı, Yeşilyurt Belediyesi, Yeşilyurt İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Yeşilyurt Ziraat Odası işbirliği ile;Yeşilyurt’un ünlü dalbastı kirazının tanıtımını yapmak, tarımsal alanlara olan ilgiyi artırmak ve üreticileri teşvik etmek amacıyla düzenlenecek ‘En İyi Kiraz’ ve ‘En İyi Kiraz Bahçesi’ yarışmasının ödül töreni 21 Haziran 2020 Pazar günü saat 17:00’de Ahmet Atılgan Parkında yapılacak.

yesilyurtun-gelecegine-birakilacak-kiymetli-bir-eser-daha-millet-bahcesi

YEŞİLYURT’UN GELECEĞİNE BIRAKILACAK KIYMETLİ BİR ESER DAHA: MİLLET BAHÇESİ

“Millet Bahçesi, Sosyal Yaşam Kalitesini Yükseltecek” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kentleri ayakta tutan ve geleceğe taşıyan kimlikleridir. Tarihi ve turistik zenginliklerinin yanı sıra yeşiliyle, doğal güzellikleriyle, havasıyla ve suyuyla farklı bir kimliğe sahip Yeşilyurt’umuzun doğal yapısına yakışacak fonksiyonel özelliklere sahip ‘Millet Bahçesi’ projemiz, ilçemizin geleceğine bırakılacak kıymetli bir eser olacaktır.” dedi.

millet-bahcesi-yapilacak-alanda-incelemelerde-bulunan-baskan-gurkan

Millet Bahçesi yapılacak alanda incelemelerde bulunan Başkan Gürkan,

MİLLET BAHÇESİ MALATYA’YA DEĞER KATACAK BİR PROJE Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmaların başladığı Millet Bahçesinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İnceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Abdulvahap Ortaç, MASKİ Genel Müdürü, Daire Başkanları ve ilgili şube müdürleri katıldı.

anneler-gul-bahcesidir

“ANNELER GÜL BAHÇESİDİR”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Yeryüzündeki en güçlü ve en saf sevgi annelerin kalbindedir" dedi.

mtu-tarim-kampusune-ornek-kayisi-bahcesi-kuruluyor

MTÜ Tarım Kampüsüne örnek kayısı bahçesi kuruluyor

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından Tarım Kampüsünde 25 dönümlük alana yaklaşık 600 kayısı fidanın dikiminin yapıldığı örnek kayısı bahçesi kuruluyor. Örnek bahçe akademik ve bilimsel çalışmalar için alt yapı oluşturacak.