canlı yayın
chpli-agbaba-saglik-bakanligi-verilerindeki-celiskiyi-gosterdi

CHP'Lİ Ağbaba Sağlık Bakanlığı Verilerindeki Çelişkiyi Gösterdi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Sağlık Bakanlığı'nın düzenli olarak yayınladığı COVID-19 raporlarında vefat sayılarının halktan gizlendiğini ifade etti.

agbaba--devlet-afetzedeler-arasinda-ayirim-yapmaz

Ağbaba ; Devlet Afetzedeler Arasında Ayırım Yapmaz

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba , Giresun’lu afetzedeye geri ödemesiz 50 bin liralık hibe verip, Malatya ve Elazığ’daki depremzedelere geri ödemeli 50 bin liralık kredi verilmesi tutarsızlıktır, ayrımcılıktır” dedi.

agbaba-30-agustosu-her-zamankinden-daha-coskulu-kutlayacagiz

Ağbaba, '30 Ağustos'u Her Zamankinden Daha Coşkulu Kutlayacağız'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, AKP'nin milli bayramlara karşı 'alerjisi' olduğunu belirterek, kısıtlama getirseler de 30 Ağustos tüm Türkiye'de her zamankinden daha coşkulu kutlanacak

agbaba-karahan-tunelinin-acilisina-3-bakan-katilmisti-kapanisini-ilce-kaymakami-yapti

Ağbaba: Karahan Tüneli'nin açılışına 3 bakan katılmıştı, kapanışını ilçe kaymakamı yaptı.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın basın toplantısında Malatya ile ilgili değerlendirmeleri

agbabadan-tffye-cagri-bu-sezon-kume-dusme-olmasin

Ağbaba'dan Tff'ye Çağrı 'Bu Sezon Küme Düşme Olmasın'

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türkiye Futbol Federasyonu'na seslenerek bu yıla özel küme düşmenin kaldırılmasını istedi. PAYLAŞ

agbaba-bitirin-artik-binlerce-ogrencinin-okul-cilesini

Ağbaba; 'Bitirin Artık Binlerce Öğrencinin Okul Çilesini'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “yapımı yılan hikayesine dönen Cemal Gürsel Mahallesi’ndeki okul projesiyle ile ilgili “Bitirin artık binlerce öğrencinin okul çilesini” dedi.

agbaba-somada-sadece-isyeri-katliami-degil-hukuk-katliami-da-yasandi

Ağbaba; 'Soma’da Sadece İşyeri Katliamı Değil Hukuk Katliamı Da Yaşandı'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba “Soma faciası sadece bir iş yeri katliamı olarak değil, aynı zamanda bir hukuk katliamı olarak da tarihe geçmiştir” dedi.

agbabadan-1-mayis-mesaji

Ağbaba'dan 1 Mayıs mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle hazırladığı raporda ‘Emekçiyi virüs değil AKP öldürüyor’ görüşüne yer verdi.

agbaba-malatya-etil-alkol-fabrikasi-derhal-faaliyete-gecirilmelidir

Ağbaba; ‘Malatya Etil Alkol Fabrikasi Derhal Faaliyete Geçirilmelidir’

Ağbaba, “Korona salgınına karşı mücadelede etkili olan etil alkolü bulmak neredeyse imkansız hale gelmişken, Malatya’da kapalı bulunan etil alkol fabrikasını açmak için daha ne bekleniyor?” dedi. Korona salgınına karşı mücadelede etkili olan etil alkolü bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Kolonya ve dezenfektan üreticilerinin etil alkol bulmakta zorlandıkları, ihtiyacın yabancı ülkelerden ithal ederek çözülmeye çalışıldığı belirtiliyor.

agbaba-zirai-dondan-zarar-goren-ureticilerin-yaralari-sarilsin

Ağbaba, ‘Zirai Dondan Zarar Gören Üreticilerin Yaraları Sarılsın’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Hekimhan ve Kuluncak’ta etkili olan zirai dondan sonra kayısı ve ceviz ağaçlarının büyük zarar gördüğünü belirterek, üreticilerin yaralarının sarılmasını istedi.

agbaba-issiz-kalmis-insanlara-evde-kal-demek-evde-ac-kal-ol-demektir

Ağbaba; 'İşsiz Kalmış İnsanlara ‘Evde Kal’ Demek; ‘Evde Aç Kal, Öl’ Demektir'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Koronavirüs sonrası iflasını ilan eden Lübnan halktan para topluyor, krizin eksik olmadığı Sri Lanka para topluyor ve savaşın eksik olmadığı Irak para topluyor. Bir de Türkiye halktan para topluyor. AKP’nin Türkiye’yi getirdiği nokta budur”dedi.

agbaba-toplu-tasima-esnafinin-sorunlarini-dile-getirdi

Ağbaba, Toplu Taşıma Esnafının Sorunlarını Dile Getirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, özel halk otobüsü ve minibüs esnafının koronavirüs sonrası kontak açamayacak duruma geldiğini belirterek “AK Parti Mitinglerine ücretsiz adam taşıtırken iyiydi. Şimdi neden bu insanlara sahip çıkmıyorsunuz?” dedi.

agbabadunya-halkina-el-uzatirken-turkiye-halkina-el-aciyor

Ağbaba,'Dünya, halkına el uzatırken Türkiye, halkına el açıyor'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulunda AKP’ye seslendi; “Dolar artınca halk dolar satsın, deprem olunca halk yardım yapsın, kriz olunca halk kemer sıksın, salgın olunca halk para versin. Madem, zor günler için halk var, o zaman size ne gerek var?”

agbaba-malatyadaki-sulama-birligi-iscilerini-meclis-gundemine-tasidi

Ağbaba, Malatya’daki Sulama Birliği İşçilerini Meclis Gündemine Taşıdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba,iş akitleri askıya alınan ve aylardır işe başlatılmayan sulama birliği işçilerinin tamamının tekrar işe başlatılmasını istedi. Ağbaba,ayrıca birlik işçileri ile ilgili TBMM’ye soru önergesi verdi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 5 ayı aşkın süredir tasarruf tedbirleri gerekçesiyle iş akitleri askıya alınan sulama birliği işçilerinin bazılarının bu zor şartlarda halen işlerine başlatılmamasının kabul edilemez olduğunu, işçilerin tamamının kayıtsız şartsız derhal işe başlatılması gerektiğini söyledi.

agbaba-koronavirus-asgari-ucretliyi-acliga-surukleyecek

Ağbaba; 'Koronavirüs Asgari Ücretliyi Açlığa Sürükleyecek'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, asgari ücretlilerin iki yıldır ekonomik krizin yükü altında ezildiğini, virüs krizinin etkisiyle açlığa ve yoksulluğa sürükleneceğini vurgulayarak “Asgari ücretle alınan et 6 kilo, zeytin 10 kilo azaldı. Temel gıdada KDV’nin kaldırılması gerekiyor” dedi.

agbaba-issizlik-rakamlarini-degerlendirdi

Ağbaba İşsizlik rakamlarını değerlendirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Geniş tanımlı işsiz sayısının 8 Milyon 172 bine yükseldiğini belirterek, “İç savaşın olduğu Yemen’den, geçtiğimiz yıl darbe gerçekleştirilen Sudan’dan daha fazla işsizimiz var” dedi.