canlı yayın
yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinar-mhp-il-ve-ilce-yonetimini-agirladi

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR, MHP İL VE İLÇE YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

“Hep Birlikte Çalışarak Kentimize Faydalı Hizmetlerde Bulunacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Milliyetçi Hareket Parti Malatya İl Başkanlığına atanan Mesut Samanlı’nın yanı sıra İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarını makamında ağırladı.

vali-barus-mulki-idare-amirlerini-agirladi

Vali Baruş Mülki İdare Amirlerini Ağırladı

Vali Aydın Baruş, “10 Ocak İdareciler Günü” nedeniyle mülki idare amirlerini ağırladı.

baskan-guder-25-mahalle-muhtarini-agirladi

BAŞKAN GÜDER, 25 MAHALLE MUHTARINI AĞIRLADI

Başkan Güder: “Sizlerin desteği ile hizmet çıtasını daha yukarı yükselteceğiz” Battalgazi ilçesine bağlı 25 mahallenin muhtarlarını ağırlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Muhtarlarımız bizim yol arkadaşlarımız. Malatya’mızı ve Battalgazi’mizi geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmek için muhtarlarımızla koordineli çalışmaya ve yaşanan sorunlara birlikte çözüm aramaya devam edeceğiz” dedi.

vali-barus-madalya-kazanan-ogrencileri-makaminda-agirladi

Vali Baruş, Madalya Kazanan Öğrencileri Makamında Ağırladı

28 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında İstanbul Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde düzenlenen 5 nci Dünya Helal Zirvesi 7 nci İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Fuarında Malatya Valiliği tarafından stand açılarak tanıtım faaliyetlerinde bulunuldu. Malatya Valiliğinin koordinesinde Malatya Aşçılar Derneği ile Aslantepe Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Malatya yemek kültürü, kayısı ve diğer yöresel ürünlerin tanıtımı ve ikramı yapıldı.

baskan-cinar-kick-boks-erkek-a-milli-takim-sporcularini-agirladi

BAŞKAN ÇINAR, KICK-BOKS ERKEK A MİLLİ TAKIM SPORCULARINI AĞIRLADI

“Zorlu Maçlara Yakınca Yaşam ve Spor Merkezinde Hazırlanıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kariyerlerinde Avrupa Kupası ve Türkiye Şampiyonluğu bulunan Kıck-Boks Erkek A Milli Takım sporcularını makamında ağırladı. Milli Sporcular, Başkan Çınar’a boks eldiveni hediye ettiler.

battalgazi-belediyesi-kuresel-gazeteciler-konseyini-kgk-agirladi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ KÜRESEL GAZETECİLER KONSEYİNİ (KGK) AĞIRLADI

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Anadolu’daki ilk Toplantısını Battalgazi’de Gerçekleştirdi Küresel Gazeteciler Konseyi(KGK), Medya Buluşması programı kapsamında Anadolu’da ki ilk toplantısını Battalgazi'de gerçekleştirdi. Battalgazi’nin tarihi mekanları gezme fırsatı yakalayan Küresel Gazeteciler Konseyi(KGK) üyeleri özellikle 5 bin yılı aşkın bir tarihi bulunan Arslantepe’ye hayran kalırken, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı, Ulu Cami ve Poyraz Konağı’nıda ziyaret ettiler.

hayvan-barinagi-ozel-misafirlerini-agirladi

HAYVAN BARINAĞI ÖZEL MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde, Büyükşehir Belediyesine bağlı Hayvan Barınağı doldu taştı. Yüzlerce çocuğun ziyaret ettiği hayvan barınağı sevgi ve hoşgörüyle kalpleri ısıttı.

baskan-cinar-btcturk-yeni-malatyaspor-baskani-gevreki-agirladi

BAŞKAN ÇINAR, BTCTÜRK YENİ MALATYASPOR BAŞKANI GEVREK’İ AĞIRLADI

“Futbol Köyü Projesi, Geleceğe Yapılan Büyük Yatırımdır” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, BTC Türk Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile Kulüp Yönetimini makamında ağırladı. Ziyarette BTC Türk Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından projelendirilen ‘ Futbol Köyü’ yatırımı üzerine fikir alış verişi yapıldı.

baskan-cinar-antalyadan-52-madalya-ile-donen-ozel-sporculari-agirladi

BAŞKAN ÇINAR, ANTALYA’DAN 52 MADALYA İLE DÖNEN ÖZEL SPORCULARI AĞIRLADI

“Çalışmanın ve Azmin Başarısına Hiçbir Şey Engel Olamaz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Antalya’da düzenlenen Türkiye Yüzme ve Atletizm Bölge Şampiyonasından toplam 52 madalya kazanarak büyük bir başarının altına imza atan Sessiz Adımlar Spor Kulübü sporcuları ile ailelerini Gedik Kültür Merkezinde düzenlenen özel bir etkinlikte ağırladı. Başkan Çınar, “Gönül gözüyle gören, yüreğiyle seven, vicdanıyla hisseden ve inancıyla hayata umutla bakan bütün engelli vatandaşlarımızı seviyor, kucaklıyor ve sahip çıkıyoruz” dedi.

baskan-cinar-ak-parti-yesilyurt-ilce-teskilatini-agirladi

BAŞKAN ÇINAR, AK PARTİ YEŞİLYURT İLÇE TEŞKİLATINI AĞIRLADI

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Bizler vatanını ve milletine sevdalı, gelecek nesillere daha güçlü ve modern bir ülke teslim etme derdinde olup, yeni projeler ve hizmetler üretmeyi öncelikleri arasına alarak çalışmaktan ve koşturmaktan asla yorulmayan insanlarız. Toplumun tüm kesimleriyle bir ve beraber hareket ederek örnek belediye hüviyetine ulaştık.” dedi. AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya beraberinde Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı ziyaret etti