canlı yayın
baskan-gurkan-yeni-acilacak-30-metrelik-yolda-incelemerde-bulundu

BAŞKAN GÜRKAN, YENİ AÇILACAK 30 METRELİK YOLDA İNCELEMERDE BULUNDU

GÜRKAN, “ TEK ARTER OLAN MALATYA, 2022 YILI İTİBARİYLE 5 ARTER VE 1 YOL AĞINA KAVUŞACAK” Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya genelinde trafik ve ulaşımı sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yol ve Alt Yapı Daire Başkanlığı tarafından 30 m genişliğinde açılacak olan yeni yol çalışmalarında incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, tek arter olan Malatya’nın 2022 yılı itibariyle 5 arter ve 1 yol ağına kavuşacağını belirtti.

meralarda-11-yeni-su-kuyusu-acilacak

Meralarda 11 yeni su kuyusu açılacak

Şahinbey İlçesinde yoğun olarak hayvancılık yapılan mahallelerde, mera alanlarındaki hayvanların su ihtiyacını karşılanması ve ot kalitesini arttırmak için meraların gübrelenmesini içeren işbirliği protokolü imzalandı. Vali Davut Gül, protokol imza töreninde meraların verimli bir şekilde kullanılarak düzenli olarak ıslah edilmesinin önemine değindi.

battalgazi-belediyesi-ibadete-acilacak-camilerde-dezenfekte-calismasi-baslatti

BATTALGAZİ BELEDİYESİ İBADETE AÇILACAK CAMİLERDE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Battalgazi ilçe sınırlarında bulunan ve yakın zamanda ibadete açılması beklenen camiler ve taksi duraklarında dezenfekte işlemi yapılıyor. 29 Mayıs Cuma günü kurallar çerçevesinde öğle, ikindi ve cuma namazlarının cemaatle kılınabileceği camiler ile taksi duraklarında Battalgazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontol Müdürlüğü ekiplerince temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştiriliyor.

normallesmebayramdan-sonra-nereler-acilacak

NORMALLEŞME,,BAYRAMDAN SONRA NERELER AÇILACAK

Türkiye'nin normalleşme takvimi, Ramazan Bayramı'nın son günleri gelirken gündemde yer almaya başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son Bilim Kurulu toplantısının ardından “Bayramdan sonra daha özgürüz” müjdesini vermişti. 11 Mayıs tarihinde kuaför, berber ve AVM'lerin açılmasıyla başlayan ilk normalleşme adımı sonrası, ikinci süreç kademeli olarak işleyecek. Ramazan Bayramında uygulanan dört günlük sokağa çıkma yasağının ardından normalleşme sürecinde ikinci aşamaya geçilecek. İkinci aşama kapsamında şehirler arası seyahat yasaklarının kaldırılması ve sokağa çıkma yasaklarının son bulması bekleniyor. Normalleşme takvimi 27 Mayıs ikinci aşama takvimi ile yarından itibaren başlayacak. Peki, normalleşme ne zaman başlıyor? Toplumsal yaşamda neler değişecek? İşte, merak edilen detaylar…

son-dakika-okullar-bayramdan-sonra-boyle-acilacak-iste-son-karar

SON DAKİKA ,Okullar bayramdan sonra böyle açılacak! İşte son karar

Herkesin merak ettiği 'okullar ne zaman açılacak?' sorusunun cevabı bulundu. Bayramdan sonra okullar böyle açılacak:

okullar-4-ilcede-10-subatta-acilacak

Okullar 4 ilçede 10 şUbat'ta açılacak

Elazığ depreminin 5. gününde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

baskan-cinar-yakinca-ile-ikizce-mahalleleri-arasinda-acilacak-yeni-yollari-inceledi

BAŞKAN ÇINAR, YAKINCA İLE İKİZCE MAHALLELERİ ARASINDA AÇILACAK YENİ YOLLARI İNCELEDİ

“Yeşilyurt, Kaliteli Ulaşım Ağıyla Büyüyor” Yakınca ile İkizce mahalleleri arasında açılacak yeni alternatif yol güzergâhlarının bulunduğu bölgede incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt’umuzun gelişim sürecine yakışan yollar yaparak, ulaşım ağındaki konfor seviyesini yükseltmeye devam ediyoruz.” dedi.

yas-meyve-sebze-ihracatcilari-2020-yilinda-uzakdogu-ve-afrikaya-acilacak

Yaş meyve sebze ihracatçıları 2020 yılında Uzakdoğu ve Afrika’ya açılacak

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (EYMSİB), 2019 yılında yüzde 7 artışla 890 milyon dolar ihracat yaparak tarihinin en yüksek ihracat rakamına ulaştı. Taze meyve sebze ihracatçıları 2020 yılında Uzakdoğu ve Afrika pazarında büyüyerek 1 milyar dolar ihracat hedefliyor.

basketbol-aday-hakem-kursu-acilacak

Basketbol Aday Hakem Kursu açılacak

Türkiye Basketbol Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan, 11-12-13 Kasım 2019 tarihleri arasında ilimizde Basketbol Aday Hakem Kursu açılacak. Kursa başvuru yapmak isteyenlerde aranacaklar şartlar ve gerekli belgeler ise şöye;