canlı yayın
bakan-koca-tekrar-1000in-altindayiz

Bakan Koca: Tekrar 1000'in altındayız

TEKRAR 1.000'İN ALTINDAYIZ. 33 gün sonra ilk kez. 11 Haziranda 987 olan yeni vaka sayısı ertesi gün 1.195'e çıkmıştı.

akcadag-kurecik-ve-kozluca-kar-altinda

Akçadağ Kürecik ve Kozluca KAR altında

Hava tahminlerinin Akçadağ'da 14 dereceye kadar düştüğü Kürecik ve Kozluk'ta vatandaşlar kar sürprizi ile karşılaştı.

76-ildeki-yurtlarda-23-bin-801-vatandasimiz-gozlem-altinda

76 İldeki Yurtlarda 23 Bin 801 Vatandaşımız Gözlem Altında

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yurt dışından gelen vatandaşlarımızın 14 günlük karantina süreçlerini geçirdikleri 76 ildeki yurtlarda halen 23 bin 801 vatandaşımızın bulunduğunu açıkladı. Bakan Kasapoğlu, 32 bin 668 vatandaşın ise evlerine uğurlandığını kaydetti.

fendogluhangi-sart-altinda-olursa-olsun-gazi-mecilisin-kurulusunun-100-yilini-idrak-etmenin-gururu-tarifsizdir

FENDOĞLU,Hangi şart altında olursa olsun, Gazi Mecilisin Kuruluşunun 100. Yılını idrak etmenin gururu tarifsizdir.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 100. Kuruluş Yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajı.

eczanelerde-risk-grubu-altindadir

Eczanelerde risk grubu altındadır

Corona virüs (covid-19) sebebi ile ülkemizde olağan üstü bir çaba ile günlerini gecelerini hastalara harcayıp bu yolda ailelerinden, evlerinden, fedakarlık yaparak bizlerin övgüsüne mashar olan sağlık çalışanları gibi bu övgüyü aynı şekilde hak eden eczane çalışanlarını unutmamak gerek...

prof-dr-ates-kara-acikladi-10-dakika-altinda-risk-yok

Prof. Dr. Ateş Kara açıkladı: 10 dakika altında risk yok!

KAPI AÇTIĞINIZDA VİRÜS BULAŞMA RİSKİ YOK Virüs, insan yapımı değil, doğal olarak mutasyona uğramış bir virüs. Virüsün dokunmayla geçmesi için tutma süresi ve nem oranı olarak iki parametre var. Virüsün geçebilmesi için normal şartlar altında 10 saniye gerekiyor. Eğer yüzeylerden birisi nemliyse bu süre 5 saniyeye, her iki yüzey de nemliyse 3 saniyeye kadar düşebiliyor. Yani bir yere dokunup elinizi çektiğinizde veya bir kapıyı açtığınızda virüs bulaşma riski yok

depremde-gocuk-altinda-kalan-hayvanlara-tedavi-uygulandi

Depremde Göçük Altında Kalan Hayvanlara Tedavi Uygulandı

Elazığ’ın Sivrice İlçesi’nde yaşanan ve Malatya’da da kendini hissettiren 6.8 şiddetindeki depremin etkilerini ortadan kaldırmak için Malatya Büyükşehir Belediyesi sahada çalışmalarına devam ediyor, tüm imkânlarını seferber ediyor. 6.8 şiddetindeki deprem ve artçı depremler Malatya’da en çok Doğanyol, Pütürge ve Kale ilçelerini etkiledi. Deprem felaketi sonrası Doğanyol, Pütürge ve Kale’ye AFAD ekipleriyle beraber ilk müdahaleyi Büyükşehir Belediyesi ekipleri yaptı.

cocuklarda-gecmeyen-oksurugun-altinda-kalp-hastaliklari-cikabilir

Çocuklarda geçmeyen öksürüğün altında kalp hastalıkları çıkabilir

Çamlıca Medipol Üniversite Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mine Başıbüyük, öksürüğe neden olabilen sebepleri belirterek aileleri uyardı. Başıbüyük, öksürüğün akciğerleri koruyan ve temizleyen gerekli bir refleks olduğuna dikkati çekerek “Çocuklarda psikojenik durumlar, reflü, alerjik durumlar, baharatlı ve sert parçalı yiyecekler, geniz akıntısı, alt ve üst solunum yolu enfeksiyonları, yabancı cisim aspirasyonları, kalp hastalıkları gibi birçok sebep öksürüğe yol açabilir. Aileden alınan ayrıntılı hikaye, fizik muayene ve gerekli görülen tetkikler ile öksürüğün sebebi ortaya çıkarılabilir” bilgisini verdi.

ticaret-ve-sanayi-odasinda-gerceklestirilen-devlet-destekli-alacak-sigortasi-konulu-toplanti

Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen Devlet Destekli Alacak Sigortası konulu toplantı

TSO 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya TSO Yönetim Kurulu Başkanı-TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Halk Sigorta Genel Müdürü Bülent Karan, SMMMO Başkanı Nuh Boyraz, Banka Şube Müdürleri, Sigorta Acenteleri ve Tso üyeleri katıldı.