canlı yayın
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

yesilyurt-belediyesi-100-bin-adet-mevsimlik-cicek-uretimi-yapip-ek-bir-maliyetten-daha-kurtuldu

YEŞİLYURT BELEDİYESİ 100 BİN ADET MEVSİMLİK ÇİÇEK ÜRETİMİ YAPIP, EK BİR MALİYETTEN DAHA KURTULDU

“Millet Bahçemiz ve Parklarımız, Mevsimlik Çiçeklerimizle Daha Prestijli Olacak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşil Gıda Sera alanında üretimini yaptıkları 100 bin adet 7 farklı mevsim çiçek bitkisinin başta Beylerderesi Şehir Parkı ikinci etabındaki Millet Bahçesi olmak üzere park ve yeşil alanlara yeni güzellikler katacağını söyledi. Başkan Çınar, ihtiyaç duydukları ürünleri kendi imkanlarıyla yetiştirip belediye bütçesini kâra geçirdiklerini sözlerine ekledi.

bakan-koca-tekrar-1000in-altindayiz

Bakan Koca: Tekrar 1000'in altındayız

TEKRAR 1.000'İN ALTINDAYIZ. 33 gün sonra ilk kez. 11 Haziranda 987 olan yeni vaka sayısı ertesi gün 1.195'e çıkmıştı.

100-yilda-100-hayirsever-kampanyasina-destekler-artiyor

100. yılda 100 hayırsever kampanyasına destekler artıyor…

Hayırseverlerin eğitime destek atağı sürüyor… Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan “100. Yılda 100 Hayırsever” kampanyasına destekler sürüyor. Hayırda yarışan şehir Gaziantep’e üç yeni eğitim yuvası daha kazandırılıyor.

vali-barus-100-yil-coskusuna-vatandaslarla-birlikte-ortak-oldu

Vali Baruş 100. Yıl Çoşkusuna Vatandaşlarla Birlikte Ortak Oldu

Vali Aydın Baruş tüm Türkiye’nin tek yürek olduğu ve tüm Türkiye’nin koro halinde balkonlardan eşlik ettiği İstiklal Marşı etkinliğinin coşkusuna ortak oldu.

iyi-parti-isparta-milletvekili-dr-aylin-cesur-23-nisanin-100-yilinda-buyuk-ataturke-sukranla

İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ DR AYLİN CESUR "23 NİSAN’IN 100 YILINDA BÜYÜK ATATÜRK’E ŞÜKRANLA"

23 NİSAN’IN 100 YILINDA BÜYÜK ATATÜRK’E ŞÜKRANLA Bugün 23 Nisan 2020. Türkiye Cumhuriyeti’mizin demokratik rejimin teminatı TBMM’mizin kuruluşunun 100. yıldönümü. Çocuklarımız için, milletimiz için, Cumhuriyet’imiz için ve bu günü ruhunda hisseden herkes için çok büyük bir gün.

fendogluhangi-sart-altinda-olursa-olsun-gazi-mecilisin-kurulusunun-100-yilini-idrak-etmenin-gururu-tarifsizdir

FENDOĞLU,Hangi şart altında olursa olsun, Gazi Mecilisin Kuruluşunun 100. Yılını idrak etmenin gururu tarifsizdir.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 100. Kuruluş Yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajı.

kadim-durmaz-ataturkun-ilke-ve-devrimleri-isiginda-nice-100-yillara-nice-23-nisanlara

KADİM DURMAZ; ATATÜRK’ÜN İLKE VE DEVRİMLERİ IŞIĞINDA NİCE 100 YILLARA… NİCE 23 NİSANLARA…

CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ TBMM İDARE AMİRİ KADİM DURMAZ’IN TBMM’NİN KURULUŞUNUN 100.YILI VE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMA; 22.04.2020

cumhuriyet-halk-partisi-olarak-100-yildir-onemli-bir-mucadele-veriyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi olarak 100 yıldır önemli bir mücadele veriyoruz”

Kiraz; Ulusal eğemenlik ve çocuk bayramının 100.yılını büyük bir heyecanla kutlarken, 23 Nisan'ı çocuklarımız adına barışa adıyoruz. Dedi.. "Cumhuriyet Halk Partisi olarak 100 yıldır önemli bir mücadele veriyoruz” Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının ve ulusal egemenlik mücadelesinin 100. Yılını kutlayarak, “23 Nisan, kurtuluş ve bağımsızlık savaşının milli bir meclis yönetiminde kazanılması ve egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun tescilidir” dedi.

vali-davut-gulun-sahin-beyin-sehit-olusunun-100-yildonumu-mesaji

Vali Davut Gül’ün Şahin Bey’in Şehit Oluşunun 100. Yıldönümü Mesajı

Değerli hemşehrilerim… 200 gönüllü fedaisiyle beraber Gaziantep’in Kurtuluşu’nda büyük bir mücadele veren ve “düşman askerleri cesedimi çiğnemeden Gaziantep’e giremez” diyen Şahin Bey’in şehadete yürüyüşünün 100. yıldönümünü yaşıyoruz.

malatyada-ikamet-eden-kahramanmaraslilar-100-kurtulus-yildonumlerini-coskuyla-kutladi

Malatya’da İkamet Eden Kahramanmaraşlılar 100. Kurtuluş Yıldönümlerini Coşkuyla Kutladı

Malatya’nın Battalgazi ilçesi Kavaklıbağ Mahallesi Göktuğ Sokak Manolya apartmanında faaliyetlerini sürdüren Kahramanmaraş ve İlçeleri Dayanışma Derneğinde her ayın belirli bir gününde Geleneksel olarak dernek yönetimi, üyeleriyle bir araya gelerek çiğköfte ikramıyla etkinlik düzenleniyordu.

egitim-arastirma-hastanesine-100-hasta-basvurdu

Eğitim Araştırma Hastanesine 100 Hasta Başvurdu

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi, Prof. Dr. Erdal AKTÜRK’ün açıklaması: Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, acil servisine deprem ile ilgili yaklaşık olarak 100 civarında hasta başvurdu

100-adet-fidani-toprak-dedeyle-ayni-gun-toprakla-bulusturduk

100 Adet Fidanı Toprak Dede’yle Aynı Gün Toprakla Buluşturduk

TEMA Vakfı kurucularından merhum Hayrettin Karaca’nın hatırasına ithafen 22 Ocak 2019 tarihinde Bakanlığımızca 81 ilde yüzer fidan dikme etkinliği başlatılmış olup, etkinlik kapsamında 81 ilde yüzer fidan toprakla buluşturulacak.

buyuksehir-belediyesi-100-mahalle-yolunu-ulasima-acti

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 100 MAHALLE YOLUNU ULAŞIMA AÇTI

Kent merkezinde yağmur, ilçelerde ve yüksek kesimlerde kar yağışı sürürken, Büyükşehir Belediyesi geceli-gündüzlü karla mücadele çalışmaları yapıyor. Son 48 saatte kapanan 100 mahalle yolunu ulaşıma açan Büyükşehir Belediyesi, kapalı durumdaki 61 mahalle yolunu ulaşıma açmak içinse çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.