canlı yayın

NANE MOLLA UÇTU

19 Şubat 2015 Perşembe 09:10
nane-molla-uctu

BAKIŞ HABER tarafından deşifre edilmeye başlanan sözde haber sitesi yayımladığı İFTİRA-HAKARET-ŞANTAJ İçerikli ve Molla Kasım ın yazılarını yayımdan kaldırdı

“Molla olmak ne kadar kolay, adam olmak ne kadar zordur”


Eee. Nane Molla uçtu…


Haber sitemizde yayına başladığımız deşifre haber serimizin ilkinde MOLLA korktu ve uçtu….


Yok öyle ‘üç kuruşa beş köfte’…
Haber sitesi adı altında yayın yapan ( erbadan.com)’da yazacaksın, iftira atacaksın, sonra kaçacaksın…

 
Korku bacayı sardı ne yapsın zavallı Nane Molla..

Adını, şanını saklayarak Molla Kasım adı altında kişilere, kurumlara iftira, hakaret ve kin dolu yazıları yazıp, yazı sonrası haber sitemizin deşifre etmeye başladığı ilk yazımız sonrası korkuya kapılıp apar topar sözde haber sitesi olan ( erbadan.com) dan Molla Kasım adı arkasına saklanarak yayımlattığın..

1- İstanbul’dan Tokat’a uzanan siyaset

2- Tokat Diasporası düğmeye bastı

3- Tokatspor’un Kamburları


Eee, Nane Molla..
Şimdi ÜÇ MAYMUNU mu oynayacaksın..
 


Nede olsa yazdıkların ortadan kaldırıldı..

 
Korkma Nane Molla…

 
Adını saklaman ne gerek vardı ki..

 
Ne olduğun, adın, şanın ortada..

 
Kapısında ekmek yediğini insanı satmaya alışmışın bir kere…

 

BAKIŞ HABER DEŞİFRE ETMEYE DEVAM EDECEK,,

Haber sitesi adı altında yayın yapan ( erbadan.com) da muhteşem ikilinin sahte isimler ile sözde haber adı altında kin, şantaj,iftira,hakaret ve tehdit içeren yazdıkları ve köşe yazıları ile kişi ve kurumlara infial yaratmalarının ardında yatanları deşifre etmeye devam edeceğiz..
 

Muhteşem ikilinin yazdıkları yazılardan dolayı kimler sustu ve susturuldu..

 
*TOKATSPOR’UN KAMBURLARI adı altında yazılanın içeriğinde adı, unvanı geçen kişileri zan altında bırakmaları sonucu ne oldu? ( Bu konuda adli işlem başlatılmış olup Molla Kasım ın deşifresi yapılmıştır. Molla Kasım’ın ismini deşifre serimizde açıklayacağız)..

 
*TOKAT DİASPORASI DÜĞMEYE BASTI adı altında yazılanın içeriğinde Bürokrat, Milletvekili, Belediye Başkanı, Kurum ve kuruluşlar neden sessiz kaldı?

 
*İSTANBULDAN TOKAT’A UZNAN İYASET adı altında yazılanın Bürokrat, Milletvekili, Belediye Başkanı, Kurum ve kuruluşlar neden sessiz kaldı?

 

Eee, Nane Molla deşifre bununla kalmayacak..

 
Sözde haber sitesi adı altında yayın yapan (erbadan.com) un kurucusu Kemal Vanlı, Nane Molla ve üçüncü ( ? ) meşhur zatın hazırlayıp, yayınlatıldığı, ŞANTAJ, İFTİRA ve HAKARET dolu haber ve köşe yazıları sonucu yaşananlar BAKIŞ haber farkı ile deşifre etmeye devam edilip..

 
YASAL İŞLEMLERİN BAŞLTILMASINA, KAMUOYUNU GERÇEKLERLE AYDINLATILMASINDA..

 
Elimizdeki, Belge ve Bilgileri kamu yararını önplanda tutarak yayınlamaya devam edeceğiz..


NOT: BAKIŞ HABER TARFINDAN DEŞİFRE
SERİMİZD'NANE MOLLA UÇTU' BELİRTTİĞİMİZ 'Haber sitesi adı altında yayın yapan ( erbadan.com) da muhteşem ikilinin sahte isimler ile sözde haber adı altında kin, şantaj,iftira,hakaret ve tehdit içeren yazdıkları ve köşe yazıları ile kişi ve kurumlara infial yaratanların yazıları haber serimizin ilk sayısından sonra yayımdan kaldırılmış olduğu görülmüş idi...
BAKIŞ HABER OLARAK YAYINDAN KALDIRILMA NEDENİ ARAŞTIRILDIĞINDA  YAYINDAN KALDIRILMA OLAYININ ERBAADAN COM ADLI HABER SİTESİNİN ARA YÜZ ÇALIŞMALARI SİTE TADİLATI NEDENİLE KALDIRILDIĞI ÖĞRENİLDİ.
YAPILAN ÇALIŞMALAR SONUCU DEŞİFRE HABER SERİMİZİN KONUSU OLAN 'MOLLA KASIM' AİT KÖŞE VE YAZISININ 19.ŞUBAT 2015 SAAT 14 30 DA ERBAADAN COM SİTESİNDE YER ALDI.
SİTE SAHİBİ KEMAL VANLI YA BU DUYARLILIĞINDAN DOLAYI, DEŞİFRE HABERİMİZİN DEVAMINA KATKI SAĞLADIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.
BAKIŞ GAZETESİ DEŞİFRE SERİSİ NANE MOLLA İ DEVAM EDECEKTİR. SİTEDE YER ALAN SAHTE İSİM İLE HAKARET, İFTİRA, SANTAJ VE TEHDİT  İÇERİKLİ YAZILARI YAZAN MOLLA KASIM IN GERÇEK İSMİNİ BELGELERİ İLE KAMUOYU İLE PAYLAŞCAĞIZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Haber Kaynağı: BAKIŞ

Haberin etiketleri:

Nane, Molla, Haber, Sitesi, Deşifre


Haber okunma sayısı: 4834

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER