canlı yayın

DUR ORADA ÖZBİLGİN

03 Şubat 2016 Çarşamba 15:37
dur-orada-ozbilgin

Evet Sayın Özbilgin, isim vermemişsin kitleye hitap etmişsin 40 yazardan aldığın 40 yama yaptığın yazında “İyi bir gazeteci olmak için çok şey sayabilirim de, bildiğim çok iyi bir şey var ki, “güvercin gibi atılan buğdaya veya simite dalan” kişiden, kesinlikle ne gazeteci, ne de dost olmaz demişsin.

 *TUDER'in kongresi yapıldı mı? Yapıldı ise kongre kaç kişinin katılımı ile nerede yapıldı?
*Kongre ilgili açıklama ve fotoğraflar neden medya ile paylaşılma dı?

*Kendi haber sitende de kongre ilgli haber yayımlandı mı?

*TUDER yoksa merdiven altı dernek mi?

*TSO'nun da desteğiyle Turizm Acil Eylem Planı kitabını hazırlanmasında TUDER'i kullanarak içeriğini Tokat Turizm il Müdürlüğünden alarak toplam 200 adet bastırıp dağıtımı yapılmasında ne kadar gelir elde ettin?

*Kitabın hazırlanış ve baskı bedeli olarak ne kadar harcandı?  

*Niksar içerikli haftalık gazete çıkartarak dönemin MHP li belediye Başkanı Duran Yadigar'nın desteğini yanına alarak dağıtımının da zabıtalar tarafından yapıldığı gazeteden ne kadar gelir elde ettin?

*TUDER'i kullanarak gazeteciliği maske olarak kullanıp işyerleri ve kurumlardan aldığın reklam bedelleri karşılığı devlete karşı kaç lira vergi verdin?

*Devir almış olduğun tokattanhaber.com adlı haber sitesinde yayımlanan haberler ile ilgili hangi ajans ile sözleşmen var?

*TUDER'i kullanarak tokattanhaber.com adlı sitesinde yayınlanan reklamlar karşılığı almış olduğun bedellerin vergisini ödedin mi?

*Gazeteciler para karşılığı haber yapıyor, tehdit ve şantajla para alıyorlar iddiaların doğru ise bunu ispatlamaya davet ediyorum?

TUDER-GAZETECİ kimliği ile rantiyecilik nereye kadar bayım....

Haberin etiketleri:

Tuder, Gazeteci, gazete


Haber okunma sayısı: 2809

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER