canlı yayın

Görkemli Düğün MHP'lileri buluşturdu

20 Eylül 2019 Cuma 23:21
gorkemli-dugun-mhplileri-bulusturdu

Ülkü Ocakları Malatya önceki dönem başkanı, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu’nun danışmanı, ülkücü camiada sevilen ve sayılan bir isim olan Göksel Oğuz Tutlu ve eşi Meryem Tutlu’nun düğün merasimleri görkemli bir şekilde gerçekleşti. Çiftin bu mutlu gününe dostları aile yakınlarının yanı sıra partililer de büyük ilgi gösterdi.

MHP’yi buluşturan düğün Havuzbaşı düğün salonlarında yapıldı. Siyasetin yanı sıra toplumsal projelerde de yaptığı çalışmalarla bir çok kesimin sevdiği isim olan Göksel Oğuz Tutlu, Meryem hanım ile düzenlenen düğün ile dünya evine girdi.Çiftin düğününe MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Battalgazi Kaymakamı Abdul Kadir Duran,MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Bayram Işık,MHP Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Selma Çiçek,MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, MHP Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Elazığ Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, İlçe başkanları ve çok sayıda teşkilat mensupları katıldı.

Genç çiftlere bizlerde Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığı ve malatya cadde ailesi olarak iki cihan saadeti diliyoruz. 



Haber okunma sayısı: 2647

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER