canlı yayın

Gençler, Nemrut Dağı Milli Parkını gezdi.

23 Eylül 2019 Pazartesi 20:44
gencler-nemrut-dagi-milli-parkini-gezdi

T.C. Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığınca Yerel STK’lar Hibe Programı kapsamında desteklenen Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından yürütülen, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından da desteklenen Come and Join Us/Gel Katıl Bize adlı AB projesi çerçevesinde gençlerle Nemrut Gezisi düzenlendi.

Proje Etkinlik Koordinatörü Barış Yıldız yaptığı açıklamada gençleri çok önemsediklerini, bu sebeple çeşitli projeler hazırladıklarını ve etkinliklerin temeline gençleri yerleştirdiklerini söyledi. Gel Katıl Bize projesinde de gençlere yönelik bir çok etkinlik yürüttüklerini belirten Yıldız, gezilerin bu anlamda gençler için önemli olduğunu ve gençlerin gezilerden hem keyif aldıklarını, hem de kendi tarihini ve kültürünü tanıdıklarını sözlerine ekledi.

MAFSAD Yönetim Kurulu Başkanı İnan Orhan da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Proje kapsamında yapılan gezilerde, proje desteğiyle satın alınan fotoğraf makinelerini gençlere verdiklerini ve gençlerden gezdikleri, gördükleri güzelliklerin fotoğraflarını çekmelerini istediklerini belirtti. Düzenlemiş oldukları bu gezinin verimli geçtiğini söyleyen Başkan Orhan, gençlerin çok uyumlu olduğunu, bu sebeple onlara teşekkür ettiğini söyledi. 



Haber okunma sayısı: 1736

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER