canlı yayın

BAŞKAN GÜRKAN'DAN AÇIKLAMALAR

07 Ocak 2019 Pazartesi 10:35
baskan-gurkandan-aciklamalar

Kendini Hizmete Adamış Başkan Tarihin, kültürün, medeniyetin ve kahramanlığın merkezidir Battalgazi İlçesi. İnönü Üniversitesi, kurulacak yeni üniversite, Malatya Stadyumu, 2.Ordu Karargahı, Turgut Özal Araştırma Hastanesi, tarihin ilk medeniyetinin kurulduğu Arslantepe ve daha bir çok değerli kuruluş ve mekan bu ilçemizdedir.

 
SEVİLEN VE HİZMETLERİ AÇISINDAN BEĞENİLEN BAŞKAN

Taraflı ve tarafsız tüm Malatyalılar tarafından takdir edilen Başkan Selahattin Gürkan, uzun soluklu çalışmalar sonrası her yeni gün yeni bir hizmeti hayata geçirirken vatandaşın gerçekten sevgisini kazanmış durumda.

14 Yıl gibi uzun yıllar başkanlık görevini sürdüren Selahattin Gürkan’ın önümüzdeki yılda bu hizmettelerine Büyükşehirde devam etmesini isteyenlerin sayısı hiç azımsanmayacak oranda.

Görevi süresince hizmetlerde kişileri siyasi görüşü ile değerlendirmeyen ve hep doğrudan yana oluşundan vatandaşların büyükşehir adayları arasında açık ara önde bulunuyor.

Malatyalı vatandaş çok dikkatli olmalıdır. Bizler değerlerimizi değirmende un öğütür gibi öğütüyoruz. Seçime kadar oyunlara dikkat etmeliyiz.

Bu gün Malatya’nın yetiştirdiği bir çok bürokrat Ankara’da, iş adamları ise dünyanın bir çok ülkesinde bakanlık yapıyor. Bu nedenledir ki, Selahattin Gürkan 2019 seçimlerinde yine var olmalıd

Haberin etiketleri:

YAPILAN HİZMETLER


Haber okunma sayısı: 4663

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER