canlı yayın

ŞEHRİ EMİN'İN MAKAM ARACI

18 Eylül 2014 Perşembe 10:39

30 Mart eçimlerinden sonra kendi özel aracını kullanan Tokat belediye Başkanı yeni makam aracı kiralama yöntemi ile 0 kilometre mercedes oldu, Audi satışa çıkartıldı.

Tokat belediyesi makam aracı kiraladı.

Tokat belediye Başkanının eski mevcut aracınının satışa çıkartıldığı ortamda yeni araç alımı beklenirken kiralama yönüne gidildi. Eski makam aracının tamir masrafı ve yakıt harcama miktarının fazla olmasından dolayı kullanımdan vaz geçilerek satışa çıkarılarak kiralama yöntemine başvuruldu.


Bakış gazetesi 2009 yılında yapmış olduğu , ‘Tokat belediye Başkanı makam aracı hangisi’ haberi üzerine aynı plakayı taşıyan iki araç yapılan kontroller sonucu makam aracına yeni plaka takılarak kullanıma devam edildi. Haberimizde belirtilen o araç yeni seçilen belediye Başkanı tarafından kullanılmıyor. Kullanılmamanın sebebini sorduğumuzda ‘ Mevcut makam aracının fazla yakıt yaktığı ve sık sık arızalandığı tamir masrafının çok pahallıya mal olmasından dolayı kullanmıyoruz. Aracın satışını gerçekleştişrmek üzere gerekli işlemleri başlattık.’ ‘30 Mart seçimlerinde eski makam aracının arızalı ve çok yakıt yakmasından dolayı belediye Başkanının şahsi aracı bu güne kadar makam aracı olarak kullanıldı.’ ‘Yeni makam aracı olarak kiralama yönüne gidilerek 0 Km mercedes i kullanmaya başladık.’ Şeklinde oldu.

 0 km mercedes marka araç belediye tarafından Bir (1) yıllığına kiralandı.


Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

ŞEHRİ, EMİN, MAKAM, ARACI


Haber okunma sayısı: 2937

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER