canlı yayın

PTT ÇALIŞANLARINA SİPERLİK DAĞITILDI

14 Nisan 2020 Salı 13:35
ptt-calisanlarina-siperlik-dagitildi

Koronavirüsle mücadele kapsamında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla başlatılan ‘Millî Dayanışma Kampanyası’na 1 milyon TL, ‘Şimdi Vefa Vakti’ kampanyasıyla da İHH, Deniz Feneri ve Kızılay’a 1 milyon TL olmak üzere toplamda 2 milyon TL’lik destekte bulunan Memur-Sen’den sonra; Memur Sen’ bağlı ve farklı iş kollarında hizmet veren Şubelerden de destekler devam ediyor. Bu kapsamda, Tokat Ptt Çalışanlarına Eğitim-Bir-Sen Tokat 1 Nolu Şube ve Birlik Haber-Sen Tokat Şubesinden Siperlik Hediye Edildi.

Siperliklerin dağıtımından sonra konuşan Eğitim-Bir-Sen Tokat 1 Nolu Şube Başkanı Şaban Ceylan; bütün dünyada hissedilen ve insanı ilgilendiren her konuyla ilgili doğrudan, etkili ve yıkıcı sonuçlar üretme kapasitesine sahip koronavirüs salgınıyla karşı karşıya olduklarını ifade ederek, Türkiye’nin ilk andan itibaren gerek milletin hassasiyeti gerekse devletin ortaya koyduğu mücadele sayesinde salgına karşı idari ve insani tedbirler noktasında önemli mesafeler kaydettiğini söyleyerek, şöyle devam etti. Ülkece zorlu bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde gün dayanışma, birlik beraberlik olma günüdür. “Sizler Evinizde Kalın ve Sağlıklı Yaşayın “ diye hizmetlerine ara vermeden devam eden PTT çalışanları gayretleri ile takdiri hak ediyorlar. Yoğun bir çalışma içindeler. Herkes üzerine düşen fedakârlığı yapmaya çalışıyor. Dünya yalnızlaşırken bir yardımlaşıyoruz. Bizlerde üzerimize düşen görevi yapmaya gayret ediyor ve bir birimize destek oluyoruz.

Tokat Karşıyaka PTT Müdürlüğü çalışanlarının siperlik hediyeleri, EBS Tokat 1 Nolu Şb.Başkanı Şaban Ceylan ve Birlik Haber-Sen Tokat Şb. Başkanı Arzu AVCI ile Şube yönetimlerinin katılımıyla dağıtımları gerçekleştirdiler. İlçe merkezlerinde görev yapan PTT çalışanları için yaptırılan 150 adet siperlik ise ilçelere gönderilmek üzere Baş Müdürlüğe teslim edildi.

Eğitim Bir Sen Tokat 1 No’lu Şube Başkanı Şaban Ceylan; Birlik Haber-Sen Tokat Şube Başkanı ve PTT Birim Müdürü Arzu Avcı’ya, Baş Müdür Muhterem DEMİR‘e, Birim Müdürü Mustafa ÖZÜBEK’e ve tüm PTT çalışanlarına işlerinde kolaylıklar dileyerek, ilgileri için teşekkür etti. 



Haber okunma sayısı: 1576

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER