canlı yayın

Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Başkan Gürkan,

25 Ekim 2019 Cuma 23:49
malatya-gazeteciler-cemiyetini-ziyaret-eden-baskan-gurkan

BASIN KOMPLEKSİ İÇİN PROJE HAZIRLIYORUZ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Gürkan, gazetecilerle sohbet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanının yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner; “Gazeteciler Cemiyeti olarak Başkanımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başkanımızın bıraktığı yolda hep birlikte yürüyeceğiz, Başkanımız ile birlikte cemiyetimizi bölgenin en iyi cemiyetleri haline getirme noktasında çalışmalarımız devam edecek. Malatya’daki bütün basın kuruluşları ile birlikte bir araya gelerek, birlikte hareket etmenin önemini vurgulayacağız” dedi.

Mehmet Buyruk Caddesindeki arsa üzerine bir Basın Kompleksi yapılması noktasında Başkanımızın özel gayreti olduğunu ve yaklaşık 1 yıldan itibaren bu konu ile ilgilendiğini biliyoruz. Buraya yapılacak olan tesis konusunda Malatya Gazeteciler Cemiyeti ve Yönetim Kurulu olarak tüm yetkiyi Başkanımıza bırakmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

MGC Başkanı Güner, Mehmet Buyruk Caddesi üzerinde yapılacak Basın Merkezi için proje hazırlayan Başkan Gürkan'a teşekkür ederek "Başkanımız bir hayali gerçekleştirmek için gayret sarf ediyor" dedi.

Başkan Gürkan: MGC değerli gazeteciler yetiştirdi

Malatya Gazeteciler Cemiyetine başsağlığı dileyerek yeni göreve seçilen Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve yönetimine başarılar dileyen Başkan Gürkan; “Malatya Gazeteciler Cemiyeti yapmış oldukları tarafsız ve objektif haberler ile toplumun duyu organları olmuştur. Toplumdaki olayları tarafsız ve objektif bir şekilde yansıtmışlardır. Bu çalışmalarından dolayı tebriklerimi sunuyorum. Malatya Gazeteciler Cemiyetimizin tarihi eski olmakla beraber değerli gazeteciler yetiştirdi. Haydar Karaduman’ı rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. Uzun yıllar Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı yaptı. Rahmetli Özal döneminde de Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak Türkiye’de popüler bir duruma geldi. Türkiye’nin neresine gidersek gidelim Haydar Karaduman’ın ismini her zaman duyuyoruz. Böyle bir intiba bırakması bizleri fazlasıyla memnun etmektedir” dedi.

Başkan Gürkan, “Basınımızın ve Cemiyetimizin yanındayız. Yıllardır bekleyen arsa üzerine bir proje hazırlıyoruz." dedi.

Ortak sevdamız Malatya

Başkan Gürkan, BtcTurk Yeni Malatyaspor'un her zaman yanında olduklarını dile getirip, “Takımımıza her zaman tam destek" dedi. 



Haber okunma sayısı: 995

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER