canlı yayın

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA’YI BAYRAKLARLA DONATTI

22 Nisan 2020 Çarşamba 23:08
buyuksehir-belediyesi-malatyayi-bayraklarla-donatti

- Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İnönü Caddesinde bulunan esnaflara ve vatandaşlara tek tek bayrak dağıttı. X-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Gazi Meclisimizin 100. Yılı münasebetiyle 23 Nisan Akşamı 21.00'de balkonlarımızda coşkuyla İstiklâl Marşımızı okuyacağız. Vatandaşlarımıza AK Parti İl ve Gençlik Kolları teşkilâtımız ile birlikte Bayrak dağıtımını başlattık.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından AK Parti Gençlik Kolları ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Bayrak Dağıtımı gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Binası önünde düzenlenen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Büyükşehir Genel Sekreteri Cemal Noğay, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akın, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve Şube Müdürleri katıldı.

Akın: İçinde bulunduğumuz bu burukluğu coşkuya çevireceğiz

Düzenlenen program nedeniyle bir konuşma yapan AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akın; “Bu anlamlı günde birlikte olarak, hep bir arada olarak buruk olmasını istemediğimiz ama bu burukluğu coşkuya çevireceğimiz bu günde genç kardeşlerimiz ile birlikte olacağız.

Tarihe altın harflerle not düşülmüş bir günde bizde gençlik kolları olarak genç kardeşlerimiz ile birlikte olacağız. Bu organizasyonu birlikte yapacağız.” dedi.

Koca: Evlerimizde balkonlarımızı süsleyerek 23 Nisan Bayramımızı birlikte kutlayacağız

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca; “Büyükşehir Belediye Başkanımıza böyle bir organizasyonu düzenlediği için hemşerilerimizi, gençlerimizi çocuklarımızı Türk bayrağımızla, gururumuzla buluşturma organizasyonu yaptığı için teşekkür ediyorum.

Bu organizasyonda Gençlik Kollarımız hemşerilerimizle, gençlerimizle buluşacak onlara birer birer evlerinden hediyelerini, bayraklarını takdim edecekler.

23 Nisan akşamı Milli bayramımız ve milli günümüzde inşallah evlerimizde balkonlarımızda, evlerimizi balkonlarımızı bayraklarla süsleyerek 23 Nisan’ımızı kutlayacağız.

Temenni ediyoruz ki böyle bir kutlama İnşallah bu sene son olsun. Seneye coşkuyla hep beraber toplu şekilde bu bayramımızı kutlayalım diliyorum. Allah daha güzel günlerden bizleri buluştursun diyorum.” şeklinde konuştu.

Gürkan: Biliyoruz ki geleceğimizin, istikbalimizin ve ikbalimizin teminatı siz gençlersiniz

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan; “Bugün burada bu töreni yapmamızdaki en büyük etken; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. Yıl dönümünün coşku ve sevinç içerisinde kutlanmasını arzu ediyorduk. Ancak korona virüs salgını nedeniyle yaşadığımız buruk acının bir nebze giderilmesi amacıyla AK Parti Gençlik Teşkilatımızın bayrak dağıtma fikri ile birlikte ortaya çıkmıştır. 



Haber okunma sayısı: 941

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER