canlı yayın

Tokat bizim gidecek başka yerimiz yok

05 Mart 2014 Çarşamba 07:50
tokat-bizim-gidecek-baska-yerimiz-yok

Tokat bizim. Gidecek başka yerimiz yok. Biz on yıl öncede burada idik, şimdide buradayız. Gelin artık fazla vakit kaybetmeyelim.

 Ülkemizin tarihi ve manevi zenginliğini bağrında taşıyan, toprağa can veren akarsularıyla, dağları, ovaları, yaylalarıyla cennet köşesi Tokat’ta Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Bilal Metehan Aydın, seçim çalışmalarını halkın yoğun ilgisi ve sevgisi eşliğinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Oy emanet verilmz

Seçim çalışmalarını hızla vatandaşla tek tek görüşerek sorunlarını dinleyip ardından Tokat’ın geleceği için hazırlamış oldukları projeleri anlatarak bilgilendiren Aydın, Tokat bizim. Gidecek başka yerimiz yok. Biz on yıl öncede burada idik, şimdide buradayız. Gelin artık fazla vakit kaybetmeyelim. Tokat yok oluyor. On yıldır hizmet alamadı gittikçe geriledi. Biz başkanlık yaptığımız dönemde vermiş olduğumuz sözleri ve projeleri yerine getirdik. Bir çok projeninde başlangıcını yaptık. Ama maalesef bir çivi dahi çakmadan 0n yıl gelip geçti. Tekrar bir beş yılın daha boşa geçmemesi için iyi düşünün ve oyunuz onar göre verin. Oy emanet olmaz diyerek projelerinden kısa kısa bahsetti.


Çözüm önerileri sunuyor

Tokat'ın her kesiminde her mahallesinde toplantılar düzenleyen Aydın Tokat'ın sorunlarını anlatıyor çözüm önerileri sunuyor.Tokat'taki resmi kurum ve işyerlerinde, gençlerle birebir görüşmelere ağırlık veren Belediye Başkan Adayı Bilal Metehan Aydın, projelerini anlatıyor. “Birlikten saadet doğar anlayışını şehrimize” kazandırmak istediğini vurguluyor. Tokat'ın her kesimine her yerine varan çalışmalarda bulunan Aydın insanlardan büyük destek ve ilgi görüyor .


Tokat Saadet partisi belediye Başkan adayı inşaat mühendisi bilal metehan aydın görüşme esnasında vatandaşa projelerden kısa kısa bahsetti
.

Atatürk Köprüsü Alt Geçit Projesi

İnsanımıza kentli yaşam imkanlarını her anlamda sunabilmeliyiz. Bu amaçla fiziki şatları düzenlemek ve kent trafiğindeki sorunları çözmek için Tokat’ta  yeni bir adım atılacak. Atatürk köprüsü alt geçit projesi hayata geçirilecek.


Çok Katlı Otopark Projesi

Şehrin kalabalıklaşan araç trafiğinin en önemli  sorunlarından bir tanesi araç park yeri eksikliği. Mevcut yerin çok büyük alanlar kaplamaması, güvenliğin ön plana çıkması ve daha düzenli olması düşünülerek her büyük şehirde olduğu gibi çok katlı otopark binası hizmete girecektir.


Behzat Deresi Kapalı Pazar Yeri Projesi

Yıllardır olumsuz şartlar altında çalışan pazarcılar bulundukları yerden bu proje ile taşınacak, hem sıkıntıya uğrayan trafik rahatlayacak hem de halkımız daha rahat alışveriş yapma imkanı bulacaktır.

Behzat Bulvarı Karşıyaka Bağlantı Köprüsü Projesi (Üst Geçit)

Trafik akışının hızla yükselişe geçmesi insanları en kısa yoldan en hızlı şekilde gidecekleri yere ulaşmalarına mecbur bırakmaktadır. Bu amaçla hayata geçirilmesi düşünülen  üst geçit projesi  Behzat bulvarı ile Karşıyaka arasında bir köprü olacaktır.


Raylı Sistem Projesi

Toplu ulaşımlar için çok büyük bir kolaylık olan, avrupa ülkelerinde uzun yıllardır olmasına karşın ülkemizde sadece büyük şehirlerde kullanılan raylı sistem, tokat’a yakışan bir proje olarak hayata geçirilecektir.

 
Meydan Projesi

Kalabalıklaşan şehir, nüfus artışı ve trafik yoğunluğu insan hayatına verilen önemi kısıtlayıcı bir nitelik taşımaktadır. Birçok büyükşehir’in yanlış yapılanma ve zamanında inşa edilememe nedeniyle çözüm bulamadığı meydan eksikliği halkın en çok sıkıntı duyduğu konulardan biri olmuştur. Meydan projesi Tokat için geleceğin problemi olmaktan çıkacak ve şehre farklı, modern bir çehre kazandıracaktır.


Tokat güzelleşmeyi bekliyor

Tokat, güldüğümüz, ağladığımız, havasına suyuna sevdalandığımız, doğduğumuz, doyduğumuz şehir…

Tokat; geçmişimiz, geleceğimiz, beş bin yıllık tarih ve kültür şehri...

Tokat, biz güldükçe gülecek ve güzelleşecek olan şehir...

Ve Şimdi Tokat yeniden gelişmeyi, güzelleşmeyi ve gülmeyi bekliyor...

Tokat tanıdığı, sevdiği, güvendiği birini bekliyor...

Tokat inşaat mühendisi Bilal Metehan Aydın geliyor.

Haber Kaynağı: BAKIŞ

Haberin etiketleri:

Tokat, Saadetpartisi, Oy, Proje


Haber okunma sayısı: 4376

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER