canlı yayın

ERBAKAN YAPTI, SİZ SATTINIZ!

03 Ekim 2012 Çarşamba 08:11
erbakan-yapti-siz-sattiniz

Erbakan, Türkiye'de bugün ağır sanayinin ve milli sanayinin yegane ismi olarak anılırken, siz 10 yılda bu milletin ve ülkenin neyi var üstelik kime satıldığını da önemsemeden sattınız!.

   Saadet Partisi Tokat İl Başkanı Bilal Metehan Aydın,  AKP'nin 4. Olağan Kongresi'nde Başbakan Erdoğan'ın en ilginç, ilginç olduğu kadar da en tuhaf açıklaması, "Bizim yolumuz, merhum Adnan Menderes'in, merhum Turgut Özal'ın, merhum Necmettin Erbakan'ın yoludur" sözlerine tepki gösterdi.

    Sayın Erdoğan  10 yıllık iktidarı döneminde  Milli Görüş Gömleğini çıkardım diyerek adeta  Erbakan Hoca'nın ömrünü adadığı ideal ve hedeflerine sırtını döndüğünü hatta tam tersine bir çok konuda tam tersini yaptığını  ifade eden Aydın yaptığı açıklamada, "Irkçı emperyalizme hizmet ederek Erbakan'ın yolunda yürünmez. O, İslam Birliği diyerek, D-8'i kurdu; siz ise BOP ve medeniyetler ittifakı eşbaşkanlığına, AB kapılarına koştunuz." dedi.  

   Erbakan'ın yolundayız diyen başbakan ile Erbakan arasındaki farklardan bazılarını 7 başlık halinde açıklayan Aydın sözlerine şöyle devam etti:

1) Erbakan, D-8'i kurdu, siz AB anayasasını imzaladınız

    Erbakan, Çırağan'da 8 İslam ülkesiyle D-8'in kuruluş sözleşmesini imzalarken, siz Papa X. Innocenzo'nun heykelinin önünde Roma'da AB Anayasası'nı imzaladınız. Erbakan'ın yolunda gerçek ve tam bağımsızlık vardır!

 2) Erbakan lider ülke dedi, Siz BOP eşbaşkanı oldunuz

    Erbakan, 'Lider Ülke Türkiye' hedefinde yürüdü, siz Model Ülke Türkiye rolünü oynuyorsunuz. Erbakan'ın yolunda, BOP Eşbaşkanlığı ve Medeneyitler gibi İttifakı siparişler kabul edilemez.

    Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, ömrünü inandığı HAK davaya adadı; duruşundan, söyleminden, kararlılığından zerre taviz vermedi. Siz ise, elinizden tutulunca ilk fırsatta yerli ve yabancı egemen,emperyal güçlerle işbirliği yaptınız.Erbakan, besmeleyi çektiği 1969'dan beri hep AB'nin Hıristiyan kulübü olduğunu haykırdı, siz ise AB Bakanlığı kurdunuz. Erbakan yolunda Avrupa hayranlığı, AB'cilik yoktur!

3) Erbakan, Faize karşı savaştı

    Erbakan, her zeminde faize karşı, rantiyeye karşı savaştı. Siz ise 'Faiz ekonominin reel gerçekliğidir' dediniz, Havuz Sistemi'ni de hiç gündeminize almayarak rantiye ekonomisine devam ettiniz. Erbakan'ın yolunda faizcilik yoktur! Rantiye yoktur!

4) Erbakan yaptı, siz sattınız

   Erbakan, Türkiye'de bugün ağır sanayinin ve milli sanayinin yegane ismi olarak anılırken, siz 10 yılda bu milletin ve ülkenin neyi var üstelik kime satıldığını da önemsemeden sattınız!... Erbakan'ın yolunda vatan toprağını yabancıya para karşılığı satmak da yoktur!...

5) Erbakan Çekiç gücü gönderdi, Siz füze kalkanını getirdiniz

    Erbakan, iktidara gelir gelmez Türkiye'nin başına bela olan Çekiç Güç'ü gönderirken, siz Malatya Kürecek'e İsrail'i korumak amacıyla Füze Kalkanı Sistemi'ni kurdunuz. Erbakan'ın yolunda 'zalimle işbirliği' yoktur!

    Siz Irak'ın işgaline yardımcı olmak üzere 80 bin amerikan askerinin Türkiye'de konuşlanması için 1 Mart Tezkeresi hazırladınız, Erbakan ise bizzat yürüttüğü girişimlerle bu tezkerenin Meclis'ten geçmesine mani olarak Türkiye'yi büyük bir vebalden kurtardı. Siz ise hem bir genelgeyle havalanı ve limanları Amerikan ordusunun kullanımına açtınız hem de tezkereye 'hayır' oyu veren bütün vekillerinizin üzerini bir sonraki seçimde çizdiniz!

6) Erbakan yüzde 300 zam verdi

   Başbakan Erbakan, memurlara yüzde 122, memur emeklilerine yüzde 110, işçi emeklilerine yüzde 123, Bağ-Kur emeklilerine yüzde 300, Bağ-Kur tarım sigortası emeklilerine yüzde 213'lük, aylık artış sağladı. AKP'nin 10 yıllık döneminde dolar milyarderleri artarken; işçi, memur, ve emekli için ise simit hesapları yapıldı.

7) 10 yılda ahlaksızlık tavan yaptı

   Erbakan 'Önce Ahlâk ve Maneviyat' dedi... Sizin döneminizde ise AB uyum yasaları birbirini izledi. Eşcinseller, lezbiyenler, gayler dernek kurdu. Zina suç olmaktan çıkarıldı, domuz kasaplık hayvan  statüsüne alındı. Kumar devlet eliyle adeta teşvik edildi. 10 yıl boyunca boşanmalar arttı, fuhuş legal hale getirilerek ahlak ve maneviyat çökertildi. 2002-2010 yılları arasında fuhuş suçları yüzde 220 arttı. Irza geçme, çocuklara cinsel taciz ve ensest ilişkiler yüzde 125 oranında artış gösterdi. Nikahın ve bakireliğin gereksizliği konuşulmaya başladı. Özellikle büyük şehirlerin köşe başlarında travestiler işgal etti. Daha neler neler…

    AKP'nin 4. Olağan Büyük Kongresi Ankara'da yapıldı. Kongrede konuşan  Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın sarf ettiği yolumuz "Bizim yolumuz, merhum Adnan Menderes'in, merhum Turgut Özal'ın, merhum Necmettin Erbakan'ın yoludur." sözü ortaya konan icraatlara bakınca ciddiyetten uzak duruyor. AKP'nin 10 yıllık icraatlarına bakınca Erdoğan'ın Erbakan'ın yolundan hayli farklı bir siyasal yol izlediği açıkça gözüküyor. Yukarıdaki çelişkilere rağmen Sayın Başbakanın yolumuz Erbakan’ın yolu demesi, Merhum Hocamızın “HADİ ORDAN” sözünü hatırlatıyor.  

   İl Başkanı Aydın, açıklamasına şu şekilde son verdi; Merhum Milli Görüş Lieri Necmeddin ERBAKAN Hocamızın kongrede yaptığı konuşmadan bir kesitle bitirmek istiyorum: "Saadete ancak Milli Görüş ile erişilebilir. Milli Görüş'ün tek partisi vardır o da Saadet Partisidir. Eğer birisi ben de Milli Görüşçüyüm diye ortaya çıkarsa palyaçoya benzer."  Dedi.

Haber Kaynağı: BAKIŞ

Haberin etiketleri:

Tokat, SP, Bilal Aydın


Haber okunma sayısı: 2884

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER