Vali Numan Hatipoğlu’nun Kurban Bayramı Mesajı

Kurban Bayramı’nın getirdiği sevinç ve mutlulukla, sizlerle bu anlamlı günün coşkusunu paylaşmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı en üst seviyeye çıkaran, manevi değerlerimizin daha da güçlendiği müstesna günlerdir.
Kurban Bayramı, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve hoşgörünün en güzel örneklerini sergilediğimiz, ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatarak gönülleri fethettiğimiz, sevgi ve saygının hakim olduğu özel bir zaman dilimidir. Bu bayramda da aynı ruh ve bilinçle, birbirimize kenetlenerek, birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimize inancım tamdır.
Toplumumuzun tüm kesimlerinin bayram coşkusunu doyasıya yaşaması için, valilik olarak üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bayram süresince huzur ve güvenliğin sağlanması için gerekli tüm tedbirlerimizi almış olup, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde bir bayram geçirmesi için tüm birimlerimizle seferber durumdayız.
Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Ülkemizin ve milletimizin huzur ve güvenliği için fedakarca görev yapan tüm güvenlik güçlerimize de şükranlarımı sunuyorum.
Kurban Bayramı’nın milletimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine barış, huzur ve refah getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpüyor, herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.

Daha Fazlasını Keşfedin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Vali Numan Hatipoğlu’nun Kurban Bayramı Mesajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Giriş Yap

Bakış Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!