Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Bahar Turnuvaları Sonlandı

Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Bahar Turnuvaları sonuçlandı. Rektör Prof. Dr. Fatih YILMAZ, düzenlenen kupa ve madalya törenine katıldı.
Rektör Prof. Dr. Fatih YILMAZ yapmış olduğu konuşmada, personel ve öğrencilerin sosyal ve sportif anlamda aktif olmalarını istediklerini belirterek onların sadece akademik anlamda değil aynı zamanda sosyal ve sportif anlamda da desteklendiğini ifade etti. Bu nedenle sportif sosyal etkinliklere önem verildiğini belirten Rektörümüz turnuvalarda başarılı olan takımları ve personelimizi tebrik etti.
Personel Futbol turnuvasında Ziraat Fakültesi birinci, Personel Daire Başkanlığı ikinci oldu. Personel Voleybol turnuvasında Üniversite Hastanesi birinci, Turhal Kampüs ikinci, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı üçüncü oldu. Personel Basketbol turnuvasında şampiyon Tıp Fakültesi olurken, Hukuk Fakültesi ikinciliği, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı üçüncülüğü elde etti. Bireysel müsabakalarda, personel tenis bayanlarda Semra ERGEN birinci, İrem ÜNVEROĞLU ikinci oldu. Personel tenis erkeklerde Kenan KARA birinci olurken, Tarık BALKAN ikinci, Sezer ŞAHİN üçüncü oldu. Personel masa tenisi müsabakalarında Gündüz AKCA birinciliği elde ederken, Hamit Can ÖZPOLAT ikinci, Cezmi ÜNAL üçüncülüğü elde etti.
Yapılan kupa ve madalya töreninde Rektör Prof. Dr. Fatih YILMAZ, başarılı olan ve dereceye giren takım ve personelimize madalya ve kupa takdiminde bulundu.

Daha Fazlasını Keşfedin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Bahar Turnuvaları Sonlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Giriş Yap

Bakış Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!