MUSKİ Genel Müdürü Şengül, Bodrum’da

MUSKİ Genel Müdürlüğü'ne Yeni Atanan Yılmaz Şengül Bodrum'daki Su Sorunlarına El Attı

Yılmaz Şengül, Bodrum'un içme suyu sorunlarını çözmek için sahaya indi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü görevine yeni atanan Yılmaz Şengül, Bodrum'daki su sorunlarına çözüm bulmak için harekete geçti. Şengül, alternatif su kaynakları geliştirerek Bodrum'un susuz kalmaması için yoğun çaba sarfedeceklerini ve sorunları çözeceklerini belirtti.

Alternatif Su Kaynakları Oluşturarak Bodrum'un Su Sorununu Çözmeyi Hedefliyorlar

Şengül, Muğla BŞB Başkanı Ahmet Aras'ın direktifleri doğrultusunda, vatandaşlara kesintisiz su temin etme amacıyla projelerini şekillendirmeye başladıklarını vurguladı. Bodrum'da yaşanan en büyük içme suyu sorununa dikkat çeken Şengül, önlem almak için alternatif su kaynaklarına odaklandıklarını söyledi.

İlave Su Temini ve Altyapı Revizyonlarıyla Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

Eksikliklerin giderilmesi ve yeni projelerle Bodrum'a daha fazla içme suyu sağlanması için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirten Şengül, altyapıdaki revizyonlarla su teminini arttıracaklarını dile getirdi. Mumcular Barajı'nda yapılacak revizyonlar, içme suyu arıtma tesislerindeki kapasite artışı ve teknolojik gelişmeler konusunda detaylı planlarının olduğunu ifade etti.

Turizm Sezonuna Hazırlık ve Su Yetersizliğine Karşı Projeler

Turizm sezonuna hazırlık kapsamında ekipleriyle birlikte çalışmaları değerlendiren Şengül, bölgeye daha fazla su temin etmek amacıyla çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Su miktarının artması için yapılan planlar arasında Ekinanbarı ve Turgutreis'e desalinasyon tesisleri kurulması yer alıyor. Ayrıca Nam Nam ve Dalaman çaylarından su transferi gibi çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Yolculuğa Hazır Mısınız? İlgili Bağlantılara Göz Atın

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
MUSKİ Genel Müdürü Şengül, Bodrum’da

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Giriş Yap

Bakış Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!