Bursa’nın Plajları Yaz Sezonuna Hazır

BURSA PLAJ

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden Örnek Hizmet

Bursa, 277 kilometrelik deniz ve göl kıyı bandına sahip olmasıyla yaz turizmi potansiyelini gözler önüne seriyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi, bu potansiyeli daha iyi değerlendirmek ve Bursalılara tatil keyfini kilometrelerce uzağa gitmeden yaşatmak amacıyla plajlarını yaz sezonuna titizlikle hazırladı. Özellikle Kurban Bayramı tatili ve yaz ayları için yapılan bu hazırlıklar, şehirde büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Kış Aylarında Oluşan Kirlilikler Temizlendi

Kış aylarında fırtınalar ve dalga hareketleri sonucu sahillerde oluşan kirlilik, belediyenin Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı Sahil Planlama ve Yapım Şube Müdürlüğü’ne bağlı 200 personel tarafından büyük bir özenle temizlendi. Çalışmalar kapsamında sahillerde kaybolan kumlar için takviye yapılırken, kum serme ve tesviye işlemleri de tamamlandı. Ayrıca, duş ve giyinme kabinlerinin montajı gerçekleştirilerek plajlar daha konforlu hale getirildi.

Güvenlik Önlemleri En Üst Düzeyde

Bursa Büyükşehir Belediyesi, plajlarda vatandaşların can güvenliğini sağlamak amacıyla kapsamlı güvenlik önlemleri aldı. Bu kapsamda, 27 farklı noktada 90 cankurtaran görevlendirilirken, 7 bot ve 2 jet ski de sürekli hazır bulundurulacak. Yaz sezonu boyunca plajlarda oluşabilecek mevsimsel kirlilikler, ekipler tarafından günlük olarak temizlenecek. Ayrıca, su kalitesi uzman ekipler tarafından düzenli olarak takip edilecek.

Vatandaş Memnuniyeti Ön Planda

Bursa’nın sahil kenti kimliğini ön plana çıkararak yaz turizminden hak ettiği payı almasını hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların memnuniyeti için her detayı düşündü. Vatandaşlardan gelen öneri ve şikayetler de anında değerlendirilerek gerekli çalışmalar hızla yapılıyor. Bu sayede, Bursalılar tatilin tadını çıkarırken, deniz ve sahillerin temizliği ve güvenliği konusunda endişe duymadan vakit geçirebilecek.

Bursalılar Teşekkür Etti

Havaların ısınmasıyla sahillere akın eden Bursalılar, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin plajlara getirdiği konfor ve temizliği takdir etti. Denize ve kuma kavuşmak için kilometrelerce yol kat etmek zorunda kalmadıkları için memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Bursa’nın deniz kenti özelliğinin daha fazla ön plana çıkarılmasının önemini vurguladı.

Geleceğe Yatırım

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı, yaptıkları çalışmaların sadece bugünü değil, geleceği de düşündüklerini belirterek, “Bursa’nın sahillerini temizlemek ve daha konforlu hale getirmek, hem vatandaşlarımızın yaz aylarını en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak hem de şehrimizin turizm potansiyelini artırmak açısından büyük önem taşıyor. Bu çalışmalarla Bursa’nın sahil kenti kimliğini daha da pekiştireceğiz” dedi.

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Bursa’nın Plajları Yaz Sezonuna Hazır

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Giriş Yap

Bakış Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!