AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e Köydes İçin Teşekkür Etti

AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e Köydes için teşekkür etti. Tokat'a 143 milyon TL kaynak aktarımı yapıldı, bölgedeki altyapı ihtiyaçlarının karşılanması ve yaşam kalitesinin artırılması hedefleniyor. Beyazıt'ın ziyareti sırasında Tokat'ın gelişimi için yapılabilecek projeler ve beklentiler de masaya yatırıldı.

AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e Köydes için teşekkür etti. Tokat'a 143 milyon TL kaynak aktarımı yapıldı, bölgedeki altyapı ihtiyaçlarının karşılanması ve yaşam kalitesinin artırılması hedefleniyor.

Yusuf Beyazıt'ın Teşekkür Ziyareti

AK Parti Tokat Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt, Köydes için Tokat'a 143 Milyon Liralık Kaynak Aktarımı için Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Beyazıt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek ile bir araya gelerek Tokat'ımız için yatırım ve projelerle ilgili taleplerimiz doğrultusunda istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza, şehrimize gösterdiği ilgilerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

KÖYDES Projesi ve 143 Milyonluk Yatırımın Detayları

Tokat ve çevresine KÖYDES projesi kapsamında 143 milyon TL kaynak aktarıldı. Bu kaynak, kırsal altyapı çalışmaları ve kalkınma projelerine destek sağlayacak. Aktarılan kaynağın ilçelere dağılımı ve etkileri detaylı olarak açıklandı. Tokat’a yapılan bu yatırımın, altyapı hizmetlerine büyük destek olacağı ve kalkınma hedeflerine katkı sağlayacağı belirtildi. AK Parti Tokat Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt, bu yatırımın önemini vurgulayarak Tokat’a hayırlı olmasını temenni etti.

Toplumun Beklentileri ve Hedefler

Bölgedeki altyapı ihtiyaçlarının karşılanması ve yaşam kalitesinin artırılması hedefleniyor. Tokat ve ilçelerindeki vatandaşlar, bu yatırımların şehrin gelişimine ve yaşam standartlarının yükseltilmesine büyük katkı sağlayacağına inanıyor. Umutla geleceğe bakan Tokat halkı, daha modern ve gelişmiş bir yapıya doğru ilerlemeyi hedefliyor.

Yolculuğa Hazır Mısınız? İlgili Bağlantılara Göz Atın

Daha Fazla Bilgi İçin: Benzer Konulardaki Diğer Yazılar

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e Köydes İçin Teşekkür Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Giriş Yap

Bakış Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!