2023-2024 Mezunlarımızı Düzenlenen Törenlerle Uğurladık

Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi 2023-2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenleri 29-30 ve 31 Mayıs tarihlerinde düzenlendi. Düzenlenen mezuniyet törenlerine akademik personel, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.
Mezuniyet töreninin ilk gününde Tokat Meslek Yüksekokulu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Ziraat Fakültesinin mezuniyet törenleri gerçekleştirildi. Mezuniyet törenlerinin ikinci gününde Eğitim Fakültesi, Tokat Sağlık Hizmetleri MYO, Devlet Konservatuvarı ve Sağlık Bilimleri Fakültesinin mezuniyet törenleri gerçekleştirildi. Üçüncü günde ise Fen Edebiyat Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Spor Bilimleri Fakültesi mezunları uğurlandı.
Üniversitemiz 2023-2024 eğitim öğretim yılında Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji Bölümü mezunu Hacer DOLAY, Üniversitemiz lisans birincisi oldu. Üniversitemiz lisans ikincisi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü mezunu Dilan TAŞAR olurken, lisans üçüncüsü, Sağlık Bilimleri Fakültesi Acil Yardım ve Afet Bölümü mezunu Aleyna TURAN oldu.
Meslek Yüksekokullarında ise Artova MYO’dan Çağrı Hizmetleri Bölümü mezunu Nurcan YALÇINKAYA birinci, Niksar MYO’dan Adalet bölümü mezunu Aynur AĞCA ikinci, Tokat MYO’dan Bilgisayar Programcılığı mezunu Figen ARSLAN üçüncü oldu.
Üniversite birincisini veren Fen Edebiyat Fakültesi mezuniyet törenine Vali Numan HATİPOĞU, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih ÇOBAN, Rektör Prof. Dr. Fatih YILMAZ, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan ERDOĞAN, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sabri KÜYÜK, Rektör yardımcıları, dekanlarımız, müdürler, akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz ve aileleri katıldı. Lisans birincisi Hacer DOLAY’a başarı belgesi ve plaketini Valimiz Numan HATİPOĞU ve Cumhuriyet Başsavcısı Fatih ÇOBAN verdi.
3 gün süren mezuniyet törenlerine Rektör yardımcıları, dekanlar, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Törenlerde, okulunu birincilikle bitiren mezunlarımız konuşma gerçekleştirdiler. Protokol konuşmaları sonrasında ise fakülte ve meslek yüksekokulu bazında dereceye giren mezun öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Sonrasında ise bölümlerin mezuniyet törenleri yapıldı. Bölüm mezuniyetlerinde bölüm hocaları, öğrencileri tebrik ederek başarı belgelerini takdim ettiler. Törenlerde, mezun olan öğrencilerimiz kep atma töreni ile geleceğe uğurlandı. Mezuniyet yapılan salonlarda öğrencilerimiz hazırlanan mezuniyet panosu önünde bolca fotoğraf çektirdiler. Mezun öğrencilerimiz mezuniyet sevincini aileleri ve hocaları ile birlikte yaşadı. Üniversite 2023-2024 eğitim öğretim yılı mezunlarımızı tebrik ediyor, başarılarla dolu bir gelecek diliyoruz.

Daha Fazla Bilgi İçin: Benzer Konulardaki Diğer Yazılar

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
2023-2024 Mezunlarımızı Düzenlenen Törenlerle Uğurladık

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Giriş Yap

Bakış Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!