canlı yayın
chpli-durmaz--deprem-vergileri-nerede-

CHP’Lİ DURMAZ ; “Deprem vergileri nerede? “

CHP Tokat Milletvekili Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi Ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Kadim Durmaz Türkiye’nin deprem gerçeği ve toplanan deprem vergileri hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

deprem-gercegi-ile-yasamali-ve-tedbirler-almaliyiz

“Deprem Gerçeği ile Yaşamalı ve Tedbirler Almalıyız”

“Deprem Gerçeği ile Yaşamalı ve Tedbirler Almalıyız” AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı’nın yanı sıra Yeşilyurt İlçesinin farklı mahallelerinde görev yapan mahalle muhtarları, Yeşilyurt Belediyesi Deprem Eğitim Simülasyon Merkezi ve Bilim Atölyesinde düzenlenen ‘deprem ve afet bilinci’ eğitim programına katıldılar.

keskin-depremde-magdur-olan-esnafin-prim-ve-vergilerini-devlet-6-ay-odemeli

Keskin, “Depremde mağdur olan esnafın prim ve vergilerini devlet 6 ay ödemeli”

eskin, “Depremde mağdur olan esnafın prim ve vergilerini devlet 6 ay ödemeli” Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TSEK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve hükümetimizden, depremden dolayı mağdur olan esnaf ve sanatkarımızın vergi, SSK, Bağ-Kur primlerini devletimiz 6 ay süreyle ödemelidir. Bu konuda destek bekliyoruz. “ dedi.

calik-depremzede-esnafimiza-faizsiz-kredi-uygulamasini-baslatiyoruz

Çalık: “Depremzede esnafımıza faizsiz kredi uygulamasını başlatıyoruz”

24 Ocak’ta meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremin ardından aralıksız olarak deprem bölgesinde çalışmalarını sürdüren Malatya Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık depremde hasar gören işletmeler için esnaflara verilecek acil destek kredisi hakkında bilgiler verdi. Depremde işyeri hasar gören esnaflara 100.000 liraya kadar faizsiz kredi imkanı sağlanacağını söyleyen Çalık, depremin yaralarını her alanda sarmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını, bu kapsamda depremzede esnaflar için de acil eyleme geçtiklerini ifade etti.