canlı yayın
baskan-guder-battalgazimizi-dogru-ve-planli-yatirimlar-ile-bulusturuyoruz

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİMİZİ DOĞRU VE PLANLI YATIRIMLAR İLE BULUŞTURUYORUZ”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’ya bir takım gezi ve incelemelerde bulunmak için gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar’ı, Battalgazi Belediyesi’nde ağırlayarak, hayata geçirdiği ve geçirmeyi planladığı prestij projeler hakkında brifing verdi.

baskan-guder-battalgazimizin-degisimi-2021-yilinda-da-devam-edecek

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİ’MİZİN DEĞİŞİMİ 2021 YILINDA DA DEVAM EDECEK”

Şehit Fevzi Mahallesi’nde 2.etap çalışması devam eden Derme Deresi Islah projesinin Sivas Caddesi’ndeki 1.etap çalışmalarına 2021 yılında başlamayı hedeflediklerini belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’mizin değişimi 2021 yılında da devam edecek” dedi.

baskan-guder-battalgaziyi-gelecege-tasimak-bizim-gorevimizdir

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİ’Yİ GELECEĞE TAŞIMAK BİZİM GÖREVİMİZDİR”

Battalgazi ilçesine kazandırdığı ve kazandıracağı insan odaklı projeler ile vizyonel değişimi başlatarak vatandaşların yüzündeki gülümsemeye talip olan Battalgazi’nin Şehrül-Emini Belediye Başkanı Osman Güder, ilçe için ne doğru ve faydalı ise onu yapmayı kendisine şiar edindiğini belirterek, “5 bin yıllık tarihi içinde barındıran bu ilçeyi, geleceğe taşımak bizim görevimizdir” dedi.

baskan-guder-battalgazi-belediyesi-olarak-iyi-bir-sinav-verdik

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİ BELEDİYESİ OLARAK İYİ BİR SINAV VERDİK”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’da etkili olan yoğun kar yağışı sonrası 32 araç ve 400 personeliyle ilçede kar temizleme çalışmalarını sürdüren ekiplerin çalışmalarını denetledi. Başkan Güder, “Kar temizleme çalışmaları konusunda ekiplerimiz gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Şu an yüzde doksan oranında kapalı olan yollarımız açılmıştır. Belediye olarak iyi bir sınav verdik” dedi.

baskan-guder-battalgazimizin-fakirine-sahip-cikmamiz-gerekiyor

BAŞKAN GÜDER, “BATTALGAZİ’MİZİN FAKİRİNE SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR”

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Malatya Şube Başkanı Ömer Derin ve vakıf yöneticileri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. İnsani yardımların önemine dikkat çeken Başkan Güder, “Şehrül-Emin olarak Battalgazi’mizin fakirine, fukarasına, mazlumuna sahip çıkmamız gerekiyor” dedi.

calik-battalgazi-devlet-hastanesinin-temelini-20-martta-atiyoruz

Çalık, “Battalgazi Devlet Hastanesi’nin temelini 20 Mart’ta atıyoruz

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “AK Parti söz verdimi yapar, Battalgazi Devlet Hastanemizin inşaatının temelini 20 Mart Çarşamba günü atıyoruz. Malatya’mız için hayırlı olsun” dedi.