canlı yayın
milleti-tasfiye-vesayeti-takviye-etmeyi-amaclayan-28-subat-darbesini-unutmayacagiz

Milleti tasfiye, vesayeti takviye etmeyi amaçlayan 28 Şubat darbesini unutmayacağız

Türkiye’de tarihe 28 Şubat postmodern darbesi olarak geçen 28 Şubat 1997 tarihli Milli Güvenlik Kurulu kararlı üzerinden 23 yıl geçti. Devletin silah kullanmadan ancak devletin bütün kurumlarını bir vesayet kurumuna dönüştürerek milletin üzerinden silindir gibi geçirdiği 28 Şubat darbesiyle milletin öz değerlerine, inançlarına, varlık ve hayatiyetine kast edilmek istendi. Milletin maşeri vicdanında telafisi imkânsız yaralar açıldı. Arkasında emperyalist odakların olduğunu gayet iyi bildiğimiz bu darbeyle vesayet sistemi güçlendirildi, hayatın her alanında önüne konulmuş engelleri aşmaya başlayan milli irade baskılandı. Darbeci zihniyet ve kadrolar, dini hayatı kamusal alandan kovmakla kalmadı, ülkeyi yağmacıların talanına, emperyalizmin sömürü araçlarına açtı.

battalgazi-belediyesinde-14-subat-yogunlugu

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDE 14 ŞUBAT YOĞUNLUĞU

Battalgazi Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenmek isteyen çiftlerin fazlalığı nedeniyle her 30 dakikada bir nikah kıydı. Bu özel günde Battalgazi Belediyesi’nde 24 çift evlilik birlikteliğine 'Evet' dedi.

baskan-cinar-14-subat-sevgililer-gununde-genc-ciftlerin-mutluluguna-ortak-oldu

BAŞKAN ÇINAR, 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE GENÇ ÇİFTLERİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

“Aile Bağlarımız Ne Kadar Sağlam İse Toplumun Temeli De O Kadar Güçlüdür” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, nikâh tarihlerini 14 Şubat Sevgililer Gününe denk getiren genç çiftlerin nikâh törenlerine katılarak mutluluklarına ortak oldu.

buyuksehir-belediyesi-subat-ayi-meclis-toplantisi-yapildi

Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2020 yılı Şubat ayı toplantısı 12 Şubat Çarşamba günü Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığında gerçekleştirildi. Saat 14.00’de Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra toplantı başladı.

okullar-4-ilcede-10-subatta-acilacak

Okullar 4 ilçede 10 şUbat'ta açılacak

Elazığ depreminin 5. gününde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

chp-il-kongresi-8-subatta

CHP il kongresi 8 Şubat’ta

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, parti olarak bütün ilçe kongrelerini tamamladıklarını, 37’incisini gerçekleştirecekleri il kongresinin hazırlıklarını ise yoğun bir şekilde sürdürdüklerini kaydetti.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinardan-genc-ciftlere-14-subat-surprizi

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’DAN GENÇ ÇİFTLERE 14 ŞUBAT SÜRPRİZİ

“Milletimizi Ayakta Tutan En Güçlü Olgu Ailedir” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü nikâh tarihi seçen çiftlerin mutluluğuna ortak oldu. Başkan Çınar, “Milletimizi ayakta tutan en güçlü olgu ailedir.” dedi.

yesilyurt-belediye-meclisi-subat-ayi-toplantisini-yapti

YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ ŞUBAT AYI TOPLANTISINI YAPTI

YeşiYeşilyurt Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısını Yaptılyurt Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan Toplantısında komisyon raporları ve gündemdeki maddeleri tek tek görüşerek karara bağladı.