canlı yayın
baskan-ozcandan-malatya-seker-fabrikasina-ziyaret

BAŞKAN ÖZCAN’DAN MALATYA ŞEKER FABRİKASINA ZİYARET

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Malatya Ticaret Borsası olarak Şeker Fabrikasını çok önemsediklerini ve sahip çıktıklarını ifade ederek, “Malatya Şeker Fabrikası, bölge ekonomisine ciddi katkı sağlıyor. Malatya Ticaret Borsası olarak çok önemsediğimiz Şeker Fabrikası tarım sanayinde ve tarımda merkezi hükümetin yapmış olduğu önemli yatırımlarla ülke ekonomisine katkı sunması çok önemlidir” dedi.

gurer-pancar-taban-fiyatini-belirlerken--seker-kanunu-hice-saymislar

Gürer: “Pancar taban fiyatını belirlerken ‘Şeker Kanunu’ hiçe saymışlar”

Bakan şekerpancarı taban fiyatını savunamadı CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in şekerpancarı alım fiyatının belirlenmesindeki gecikmenin nedenini sorduğu önergesine, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yanıt verdi.

kayseri-sekerde-kampanya-coskusu-basladi

KAYSERİ ŞEKER'DE KAMPANYA COŞKUSU BAŞLADI

KAYSERİ ŞEKER’DE KAMPANYA COŞKUSU BAŞLADI 66. PANCAR ALIM KAMPANYASI DÜZENLENEN TÖRENLE BAŞLADI BAKAN ÖZHASEKİ, “KAYSERİ ŞEKER BİNLERCE İNSANIN EKMEK KAPISIDIR” BÜYÜKKILIÇ, “BİZLERE DE YAKIŞAN SAHİP ÇIKMAK VE DESTEK OLMAKTIR” BAŞKAN AKAY, “KAYSERİ ŞEKER GÜN GEÇTİKÇE DAHA DA BÜYÜYOR”

bogazazliyan-sekerde-kampanyanin-ilk-adimi-atildi

BOĞAZAZLIYAN ŞEKER’DE KAMPANYANIN İLK ADIMI ATILDI

KİREÇ OCAĞI DUALAR EŞLİĞİNDE ATEŞLENDİ. Boğazlıyan Şeker Fabrikası’nın 18 Eylül 2020 tarihinde başlatacağı 14. Pancar Alım Kampanyası’nın ilk adımı olan Kireç Ocağı, kesilen kurbanın ardından dualar eşliğinde ateşlendi.

baskan-akay-kayseri-sekerin-uretim-asamalarini-inceledi

BAŞKAN AKAY KAYSERİ ŞEKER'İN ÜRETİM AŞAMALARINI İNCELEDİ

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, 26 Eylül tarihinde pancar işlemeye başlayacak olan Kayseri Şeker Üretim Tesislerinde incelemelerde bulunarak, kampanya süresince 24 saat çalışacak olan tesislerde çalışan işçiler ile sohbet edip, İşletme Müdürü Sırrı Doğanlı ve diğer Birim Amirlerinden üniteler ve randımanları hakkında bilgiler aldı.

baskan-gulsoy-kayseri-seker-bizim-gururumuz-gozbebegimiz

BAŞKAN GÜLSOY: KAYSERİ ŞEKER BİZİM GURURUMUZ, GÖZBEBEĞİMİZ

KAYSERİ TİCARET ODASI’NDAN KAYSERİ ŞEKER’E ZİYARET BAŞKAN GÜLSOY: KAYSERİ ŞEKER BİZİM GURURUMUZ, GÖZBEBEĞİMİZ Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Başkan Yardımcıları Hacı Bekir Kuzucu, Hasan Köksal, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Sırıklı, Latif Başkal, Hüseyin Mercan, Mustafa Okutan, Mehmet Gülsoy ve Ali Alkan’ın da olduğu KTO heyeti, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay’ı ziyaret etti.

ozhaseki-ve-buyukkilic-kayseri-sekerde

ÖZHASEKİ VE BÜYÜKKILIÇ KAYSERİ ŞEKER’DE

65. Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Şeker Fabrikası’nı ziyaret ederek, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ile Göl Tesislerinde bir araya geldi.

kayseri-seker-sektorde-bir-ilke-imza-atti

KAYSERİ ŞEKER SEKTÖRDE BİR İLKE İMZA ATTI

Kayseri Şeker, kampanya süresi boyunca yapılacak çalışmaların ardından endüstriyel boyutlardaki tasarım ve uygulama ile bir üst basamağa çıkmayı hedefliyor.

sokaga-cikamayan-cocuklarin-bayram-sekeri-battalgazi-belediyesinde

SOKAĞA ÇIKAMAYAN ÇOCUKLARIN BAYRAM ŞEKERİ BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDE

Başkan Güder,“Bayramda çocuklarımızın sevinçlerini evlerinde onlara yaşatmaya çalıştık” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yeni tip corona virüs salgınına karşı alınan önlemler çerçevesinde tüm yurtta ilan edilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinden çıkması kısıtlı olan çocukları evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Çocuklara bayram kültürünü aşılamak adına çocukları evlerinde ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 4 günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle Ramazan Bayramı’nı evde geçirecek olan çocuklara bayram şekeri ve hediyeler ikram etti. Bayram sürecince evde kalan çocukların kapısına götürülen şekerler ağızları tatlandırırken, yüzleri de güldürdü.

turhal-sekerde-bu-yil-rekor-verim-bekleniyor

TURHAL ŞEKER’DE BU YIL REKOR VERİM BEKLENİYOR

PANCAR EKİMİNE RAĞBET HER GEÇEN YIL ARTIYOR 2018 yılında Kayseri Şeker ailesine katıldığı günden bu yana, Türkiye’de özelleştirmenin yüz akı olarak anılan Turhal Şeker Fabrikası, üreticisi ile birlikte 2020-2021 Kampanya dönemi için dev adımlar atıyor. Çiftçi eğitimlerinden fabrika modernizasyonuna, sürekli yükselen verim oranından artan çiftçi sayısına kadar birçok konuda adeta, Türkiye’nin örnek işletmelerinden bir tanesi haline gelen Turhal’da pancar üreticileri, bu yıl her zamankinden daha fazla verim bekliyor.

kayseri-seker-pandoga-ile-bir-ilke-imza-atti

KAYSERİ ŞEKER, PANDOĞA İLE BİR İLKE İMZA ATTI

Kayseri Şeker bünyesindeki Pandoğa Gıda Sanayi Şirketi bir ilke imza atarak, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Kayseri’de “Ari İşletme Belgesi” almaya hak kazanan ilk kuruluş oldu. Bu belge, Karantina ünitesine sahip, hayvanları kayıt altına alınmış, asgari teknik ve hijyenik şartlara tüm hayvanları şap, tüberküloz ve bruselloz ile mücadele yönetmelikleri gereğince, laboratuvar kontrolleri sonucu bu hastalıkları taşımadıkları belirlenen hayvancılık işletmelerine verilmekte ve bu işletmeler alınan belgenin ardından “Hastalıklardan ari işletme” olarak adlandırılmaktadır.

baskan-akay-turhal-seker-simdiye-kadar-devletteydi-simdi-ise-millettedir

BAŞKAN AKAY; TURHAL ŞEKER ŞİMDİYE KADAR DEVLETTEYDİ ŞİMDİ İSE MİLLETTEDİR

TURHAL’DA ÇİFTÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ SONA ERDİ BAŞKAN AKAY; TURHAL ŞEKER ŞİMDİYE KADAR DEVLETTEYDİ ŞİMDİ İSE MİLLETTEDİR TURHAL ŞEKER ÇİFTÇİNİN ÖZ MALIDIR 2020-2021 Kampanya Döneminin ilk eğitim programını Turhal ve bölgelerinde başlatan ve çiftçilerin yoğun ilgi gösterdiği Kayseri Şeker çiftçi eğitim, değerlendirme ve istişare toplantıları, Turhal Şeker Fabrikası ve Sivas Yıldızeli’nde yapılan son toplantı ile sona erdi.

kayseri-seker-turhalda-pancar-bedellerini-odedi

KAYSERİ ŞEKER TURHAL’DA PANCAR BEDELLERİNİ ÖDEDİ

Kayseri Şeker'in 2018 yılında bünyesine dahil ettiği 3. Fabrika olan Turhal Şeker Fabrikası’nda, sözleşmeli pancar ekimi yapan çiftçilerin pancar bedelleri ödendi. Emeklerinin karşılığını, üreticisinin alın teri kurumadan ödeyen Kayseri Şeker, pancar bedeli olarak Turhallı pancar çiftçisine 125 milyon 238 bin 482 TL ödedi.

agbaba-seker-fabrikalarindaki-gecici-isciler-kadroya-alinmali

Ağbaba 'Şeker Fabrikalarındaki Geçici İşçiler Kadroya Alınmalı'

HP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TÜRKŞEKER’e ait fabrikalarda 15-20 yıldır geçici olarak çalışan işçiler dururken,dışarıdan daimi işçi alımının ciddi sıkıntılar yaratacağını belirterek, mevcut işçilerin de kadrolu yapılmasını istedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Emek Büroları Koordinatörü Veli Ağbaba, Şeker Fabrikalarına İŞKUR üzerinden yapılacak daimi işçi alımında önceliğin fabrikalarda yıllardır emek veren işçilere verilmesi gerektiğini söyledi.

calik-seker-fabrikasinin-isledigi-pancarin-yuzde-50si-yazihanda-uretildi

Çalık, 'Şeker Fabrikasının işlediği pancarın yüzde 50’si Yazıhan’da üretildi'

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Malatya Şeker Fabrikası tüm Türkiye’ye örnek bir başarı gösteriyor. Yazıhan Boztepe Recai Kutan Barajı’nın bitirilmesi ile birlikte sulanan Yazıhan Ovası’nda yaklaşık 200 bin ton pancar üretildi. Fabrikada işlenen pancarın yaklaşık 50’si Yazıhan’da üretildi.” Dedi.