AKP
AKP
yesilyurt-belediyesi-ile-malatya-aile-egitim-dernegi-arasinda-isbirligi-protokolu-imzalandi

Yeşilyurt Belediyesi İle Malatya Aile Eğitim Derneği Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

“Bayanlarımızın Üretim Ekonomisine Olan Katkılarını Artıracağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Malatya Aile Eğitim Derneği ile imzaladığımız işbirliği protokolü neticesinde, Kiltepe Meslek Edindirme Merkezimizde açtığımız tekstil kursumuzla bayanlarımızın hem ev bütçelerine hem de ülke ekonomisine olan katkılarını artıracağız.” diye konuştu.

kamu-universite-sanayi-isbirligi-toplantisi-yapildi

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Toplantısı Yapıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Taşra Teşkilatı Yönetmeliğine istinaden Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Planlama ve Geliştirme Kurulu’nun 2020 Aralık ayı toplantısı Valimiz Davut GÜL başkanlığında videokonferans yöntemi ile yapıldı.

malatya-turgut-ozal-universitesi-ile-arapgir-belediyesi-arasinda-isbirligi-protokolu

MALATYA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İLE ARAPGİR BELEDİYESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

ARGE ve ÜRGE İş Birliği Düzenlenen protokolde Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile Malatya Arapgir Belediyesi arasında bölgenin gelişmesine ve yeni istihdam imkânlarının oluşturulmasına katkıda bulunmak amacıyla başta yöresel ürünler olmak üzere ARGE (Araştırma ve Geliştirme) ve ÜRGE (Ürün Geliştirme) faaliyetlerini yürütmek üzere iş birliği protokolü yapıldı.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

vali-barus-ramazan-ayinin-ruhuna-yakisir-bir-isbirligi

Vali Baruş: ‘Ramazan Ayının Ruhuna Yakışır Bir İşbirliği’

Koronavirüs salgını dolayısıyla bu yıl İftar çadırları yerine Malatya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyeleri, İnönü Üniversitesi ile Kızılay Malatya Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine iftar yemeği ulaştırılacak.

devlet-universite-hayirsever-isbirliginde-ornek-sehir-gaziantep

DEVLET-ÜNİVERSİTE-HAYIRSEVER İŞBİRLİĞİNDE ÖRNEK ŞEHİR GAZİANTEP

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda bugün imzalanan iki ayrı protokol ile bir yandan engelli bireylerin yaşam kalitelerinin yükseltilmesi amaçlanırken diğer taraftan hayırsever bağışı ile Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesi’nin Fizik Tedavi Cihazı ve Malzemesi temini sağlanarak devlet, üniversite, hayırsever işbirliğinin en güzel örneği sergileniyor.

kazakistan--malatya-ithalat-ihracat-yatirim-isbirligi-ve-firsatlar-toplantisi

Kazakistan – Malatya; İthalat-İhracat, Yatırım, İşbirliği ve Fırsatlar Toplantısı

Odamız tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde ilimizin dış ticaret hacmini geliştirmek ve iş adamlarımıza yeni fırsatlar sunmak amacı ile Kazakistan Türkiye Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sayın Abzal SAPARBEKULY ve yine Kazakistan Ticari Ateşesi Nuriddin AMANKUL tarafından ilk ağızdan bilgilendirme yapmaları ve bir takım temaslarda bulunmak üzere Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Oğuzhan Ata SADIKOĞLU tarafından ilimize davet edilmiştir.

5-uluslararasi-bolgesel-kalkinma-konferansi-isbirligi-protokolu-imzalandi-

5. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı İşbirliği Protokolü İmzalandı

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan “Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı” İşbirliği Protokolü Fırat Kalkınma Ajansı ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi arasında imzalandı

ar--ge-inovasyon-isbirligi-protokolu-imzalandi

“AR – GE İnovasyon İşbirliği Protokolü” İmzalandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi, KOSGEB ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası arasında “AR – GE İnovasyon İşbirliği Protokolü” imzalandı.

rektor-karabulut-ilk-500-universite-arasina-girmek-hayal-degil

Rektör Karabulut: “İlk 500 üniversite arasına girmek hayal değil”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) görevli akademisyenlere yönelik olarak, “Üniversitemizin dünya sıralamasında yerini alması için gerekli yaklaşımları belirlemek” konulu seminer düzenlendi.