canlı yayın
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

baskan-ilhan-her-zaman-istisare-icerisinde-olacagiz

Başkan İlhan, Her Zaman İstişare İçerisinde Olacağız

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Yönetimi MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan’a Hayırlı olsun Ziyaretinde bulundu. Dağ, MHP Battalgazi İlçe Başkanlığına seçilen İlhan İlhan’a başarılar diledi.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

eylul-ayi-icerisinde-142-firin-denetlendi

Eylül Ayı içerisinde 142 fırın denetlendi

BÜYÜKŞEHİR ZABITA’DAN EKMEK DENETİMİ Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, vatandaşların sağlığı ve güvenliği için denetimler yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

kahveciler-bu-sikintilar-icerisinde-ne-yiyip-ne-icecek

Kahveciler bu sıkıntılar içerisinde ne yiyip ne içecek?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, kahveci esnafının pandemi sürecinden buyana büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek, 'Kahveci esnafı evine ekmek götürecek kazancı elde edemiyor' dedi.

samanli-her-zaman-istisare-icerisinde-olacagiz

Samanlı; Her Zaman İstişare İçerisinde Olacağız

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Yönetimi MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı’yı Ziyaret Etti.

baskan-guder-kulturel-mirasimizi-gelecek-nesillere-aktarmanin-cabasi-icerisindeyiz

Başkan Güder: ‘Kültürel Mirasımızı Gelecek Nesillere Aktarmanın Çabası İçerisindeyiz’’

Özel gereksinimli çocuklar Battalgazi’de bulunan tarihi Arslantepe Höyüğü’nü gezdi. Öğrencilere bu gezide eşlik eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Burada bir değeri ve mirası açığa çıkarmaya çalışıyoruz. Yereldeki tarihi bir yapıyı dünyaya açmış olacağız” dedi.

fendoglu-tarih-dersi-zorunlu-dersler-icerisinde-kalsin-dedi

Fendoğlu Tarih Dersi zorunlu dersler içerisinde kalsın” dedi

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel kurulunda söz alarak yaptığı konuşmada “Tarih Dersi zorunlu dersler içerisinde kalsın” ded